Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Duce pisze:@mycha O ile mi dobrze wiadomo jest na foum parę osób które studiują/studiowały medycynę/farmację i pokrewne. Ale to tak naprawdę o niczym nie świadczy są osoby które wiedzą, nawet o benzo i leczeniu depresji więcej od niejednego lekarza a ich ścieżka zawodowa poszła w całkowicie innym kierunku.
Niech zgubmy roztropności :)
Dodanie wam dopisku "totalny leń kuchenny" stanowi dobry bat, dzięki któremu weźmiecie się do roboty. Większość userów będzie chciało się pozbyć tego piętna, choćby przez dodanie jednego wpisu w kuchni, a dzięki temu zyska ona na wartości. To jest bardzo proste działanie, a wy się mu poddajecie. Nawet lekka rywalizacja w postaci "ja zredaguję to lepiej od niego" byłaby tutaj czynnikiem uzdatniającym działanie kuchni [H].
Wszystkich chętnych uprzedzam jednak, że wpisy bezsensowne, pozbawione poprawnej polszczyzny, odnośników itp. rzeczy będą przeze mnie odrzucane. User belejaki napakował sporo plików, które nie mają żadnych odnośników, nie są przypisane do żadnej strony i w związku z tym nie pojawiły się na stronach kuchni. Kopiował on również obszerne teksty oxana nie podając przy tym ich autora, co stanowi przypisywanie sobie zasług kompetentnych userów. . Wszelkie podejrzane treści są przeze mnie weryfikowane, więc nie ma opcji, żeby coś się prześlizgnęło. Jeśli dany tekst był już wcześniej obecny na forum i znalazł się w kuchni pod nickiem zupełnie innej osoby - została wprowadzona poprawka ukazująca właściwego autora.
Jakiekolwiek problemy/skargi zgłaszacie na maila podanego w podpisie. Jednak zanim zdecydujecie się pisać, proszę prześledzić dobrze podręcznik kucharza, bo możliwe, że coś przeoczyliście, a teraz nasuwają się różne pytania.
Logowanie się do kuchni
Logujecie się przy pomocy hasła używanego na tym forum i aliasu (lewy, górny róg strony), a dokładniej jego pierwszej części czyli to, co stoi przed "@". Często alias różni się od nicka, dlatego może pojawiać się błąd podczas próby logowania.
A to określenie "totalny leń kuchenny" to dyskryminacja leni i leniwców. Jeszcze piszesz o dobrych batach na biednych userów.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Aiz pisze:Ja rozumiem pewną niechęć wobec płci wyzyskiwaczy, ale na potwora spaghetti, czy teoretycznie, jeśli napiszę w miarę dobryr, merytoryczny tekst, niekoniecznie z pierdyliardem odnośników, to też go wyrzucisz?
A to określenie "totalny leń kuchenny" to dyskryminacja leni i leniwców. Jeszcze piszesz o dobrych batach na biednych userów.
eĆmok pisze:W dalszym ciągu nie mogę się logować, niby robię wszystko poprawnie. ecmok/eCmok/eĆmok nie działają.
ps: w kuchni o wiele za mało jest o alprazolamie. (mam newsy ale rłumacznąć muszę i ktoś wkleić :D).
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.