Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 539 / 35 / 0
Kiedyś pewien vendor tutaj takie sprzedawał na bodajże 90mg 5mapb
  • 291 / 7 / 0
Czytałem wcześniej o żółtych chupsach wiem ze są na MDMA ale czerwone i zielone też i są ludzie co jedli wszystkie kolory i moga doradzić z tych trzech które wybrać ktore są najlepiej naładowane ;)???
  • 1854 / 215 / 37
Mnie czerwona najlepiej wyjebała z kapci.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 5 / / 0
Zółte Bitcoiny bez podziałki z tyłu - próbował ktoś ?
Zakupione w Ostravie
  • 4 / / 0
Nazwa: Ferrari
Kolor: Czerwona
Kształt: Zupelnie jak emblemat Ferrari
Logo: Ferrari
Gdzie kupione: Okolice Torunia
Kiedy kupione: 3.06
Sposób przyjęcia: doustnie oczywiście
Opis działania: Kupiliśmy z ziomkiem po jednej bo reklama była taka, że to w końcu koła takie jakie powinny być, poza tym, znajomy aptekarz nie miał więcej.
Wrzucone około 18 a może gdzieś tak koło 18:40 pierwsze efekty które zapowiadały, że "to może być to". Jakiś czas później niestety się mocno zawiedliśmy. Lekkie chemiczne otępienie z czasem coraz bardziej narastające. Gadać się nie chciało, zero lekkości, żadnej empatii ani radości, jedynie bezsilność, że znowu się nie udało fajnie zrobić. Przez jakąś chwilę fajnie się słuchało muzy ale później już nawet muzyka zaczęła drażnić.
Do 3 albo 4 nie mogłem zasnąć. Na drugi dzień spoko, nie czułem się jakoś specjalnie wymęczony za to ziomek nie miał chęci nigdzie wyjść, twierdził, że "gnije".
Ocena działania: Sam nawet nie wiem jak to ocenić... 2/10 bo przykro mi dać 1 albo nawet 0
Dodatkowe komentarze: Zastanawiam się czy może dwie by nie zrobiły lepiej. Podobne wrażenia miałem po Sztabkach a później ktoś tu napisał, że po dwóch go w miarę uczyniło. Wątpię żebym miał jakoś wystrzeloną tolerancję bo nie jem aż tyle. Kiedyś się jadło więcej i częściej, nawet kryształki MDMA i czyniło z głową jak należy, czasami jednak trochę słabiej ale efekty były.
  • 33 / 2 / 0
[ external image ]
Wlkp, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? :-)
Mary Jane, DXM and ecstasy enthusiast
  • 8 / / 0
tak różowe ślimaki są dobre ale nie wiem bo w nosa szły ale polecam

nazwa : Truskawki
kolor : zielone
efekty : chillout,milość nie chce ci sie nic robić bo jest tak fajnieeeeeee
podawanie: donosowo

ogółnie polecam jednak je zjeść ale dwie koniecznie dwie jedna donosowo fajne działania spokój oczy lekko rozszerzone czuć ze siada na wzrok i słuch
  • 291 / 7 / 0
Siema te truskawki ile mogą mieć mg? I jadł ktoś smerfy morda smerfa bo są te dwa rodzaje do wyboru?
  • 8 / / 0
truskawki smiało dwie bierz po jednej wyraźnie brakuje drugiej chyba ze bedą różowo czerwone to jedna chyba załatwia sprawe a zielone łykaj dwie
  • 2877 / 266 / 0
kushy pisze:
[ external image ]
Wlkp, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? :-)
Ślimaki są świetne, myślę, że koło 200 mg MDMA. Mnie po jednej przez 2h nie było ;)
Zablokowany
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.