Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 26 / / 0
Co do swansona.lepiej nieprzeplacac .wystarczy kupic kurkume.i doniej jakies najtansze bioperine dokupic (chyba ze ktos lubi lyzka zrec pieprz :) ) wyciag z pieprzu drastycznie poprawia wchlanialnosc kurku a jest ona naprawde skuteczna
  • 23 / / 0
Bałem się że smak będzie nieprzyjemny a tu miła niespodzianka: nierafinowny olej słonecznikowy jest całkiem smaczny!

Ktoś próbował z olejem z konopii? %-D
  • 10 / / 0
Bull z tego co wiem kurkumina jest bardzo stezona a jedzenie kurkumy jako oczywistego zamiennika wiaze sie z koniecznoscia pochloniecia ogromnej jej ilosci. Nie wiem czy ktos juz tu wspominal o swietnych wlasciwosciach swierzego imbiru jedzonego regularnie, smakuje okropnie ale skutecznie oczyszcza organizm.
  • 26 / / 0
Starcaller wlasnie chodzi o to ze bioperine czyli extrakt z pieprzu ogromnie podbijaja wchlaniane kurkuminy wiec nietdseba jesc duzych ilosci ;) bioperine podstawa.zreszta ulatwia wchlanianie wielu substancji
  • 26 / / 0
Starcaller wlasnie chodzi o to ze bioperine czyli extrakt z pieprzu ogromnie podbijaja wchlaniane kurkuminy wiec nietdseba jesc duzych ilosci ;) bioperine podstawa.zreszta ulatwia wchlanianie wielu substancji.wlasnie to bioperine jest tutaj kluczem ;)
  • 48 / 1 / 0
Jaki najlepszy środek na regenerację organizmu po dłuższym stosowaniu THC?
  • 766 / 136 / 6
@Yoshkio71
Na odwrócenie tolerancji - marchewki i wszelkie rośliny zawierające benzoflawony (Passiflora) oraz inne flawonoidy (rumianek etc.)
Poprawa funkcji kognitywnych - noopept, racetamy. Sunifiram odpada. Kurkumina ma działanie neurorestoratywne.
Na oczyszczenie - sport, napary z brzozy, kory kruszyny, skrzypu.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 141 / 23 / 0
kiedyś przeczytałam na tym forum że piracetamu NIE WOLNO łączyć z fetą bo wtedy podobno bardziej jest szkodliwa na mózg. ja od tego czasu nie tykam piracetamu ( bo fete w trybie ciągłym)
sorry nic więcej nie pamiętam odnośnie powodów takiej szkodliej interakcji
  • 141 / 23 / 0
kiedyś przeczytałam na tym forum że piracetamu NIE WOLNO łączyć z fetą bo wtedy podobno bardziej jest szkodliwa na mózg. ja od tego czasu nie tykam piracetamu ( bo fete w trybie ciągłym)
sorry nic więcej nie pamiętam odnośnie powodów takiej szkodliej interakcji
  • 93 / 7 / 0
Takie pytanie odnośnie witaminy C
Czy warto kupić kwas l-askorbinowy w czystej postaci tzw. CZDA dostępny na kilogramy np. na allegro?
Będzie działać lepiej, czy tak samo jak w jakichś witaminkach?
Ciekawa opcja z racji cena/ilość :D - pół kilo takiego proszku zastąpi 500 paczek witaminy C po 1000 mg, mam rację?
Warto zainwestować parę dyszek i dostarczać organizmowi witaminę C w ten sposób?

przykładowe linki do takiego kwasu:
http://allegro.pl/witamina-c-naturalna- ... 41658.html
http://allegro.pl/witamina-c-kwas-l-ask ... 78284.html
http://allegro.pl/witamina-c-kwas-l-ask ... 75160.html
- Chcesz zobaczyć coś fajnego? To zamknij oczy ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.