Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2466 / 15 / 0
Walił ktoś i.m albo i.v ? Zajebałem i.m cały karton i było słabiej niż na dziąsło. Źle rozpuszczam? Zwietrzał ?
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 28 / / 0
Siema, mam problem z wyborem pomiedzy 25C, D i I. Planujemy z kumplami sprobowac jakiejs ciekawej substancji, ja mam w miare doswiadczenie z psychodelikami, reszta kumpli poza czestym paleniem mj nie bardzo stad dylemat co wybrac aby spoko spedzic czas, zalezy nam na tym zeby byly ciekawe wizuale, OEVy ale jednoczesnie zeby nas nie wytrzepalo jak szmaty, ze np nie da sie rozmawiac :D
Ktora z tych trzech substancji najlepiej bedzie wybrac + jakie dawkowanie i czy oral czy w nochala? z góry dzieki za pomoc
  • 4935 / 859 / 0
Wezcie C w dawce po 1- 1,2 mg. Oralnie jest nieaktywne a sniffem bedziecie musieli zrobic roztwor etanolowy i dokladnie odmierzyc, pozniej naniesc na tabake poczekac az wyparuje spirytus/wodka i dopiero sniffnac, latwo przegiac , nie polecam dawkowac na oko jesli masz/ bedziesz mial proch. Proponuje kupic kartony cena to 5zl/ 1 sztuka (1mg) . A najlepiej to ja bym na waszym miejscu celowal w 4ho-met wesoly, kolorowy i przyjazny psychodelik, na pierwszy raz proponuje po 20-30 mg .
  • 367 / 7 / 0
b wizualne najbardziej podobno
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4935 / 859 / 0
Ale B ich zgniecie jak to pierwsze sajko, podobno psychicznie siada mocno B takze na pierwszy raz , nie polecam. Lepiej zaczac od czegos slabszego, najlepiej homet albo 25c zeby sie oswoic.
  • 581 / 91 / 6
Jak dla mnie to 25B jest mindfuckowe, ale mniej mroczne i łatwiejsze do ogarnięcia niż takie 4-aco. Ale pewnie i tak nikt się nie zgodzi. 25C jest jeszcze lżejsze, aż za bardzo w sumie. Ogólnie 25B>25C, ale na 1 raz właśnie 25C.
ps czas robić zapasy :emo:
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 129 / 10 / 0
25i wg mnie na pierwszy raz najlepsze, choć bodyload moze dac sie troche we znaki
ale brałbym i tak na waszym miejscu 25c na gotowych kartonikach od vendora tak jak ktos wspomnial to koszt 5zł za sztuke wiec warto sie zaopatrzyc
  • 7 / / 0
White_Power pisze:
Walił ktoś i.m albo i.v ? Zajebałem i.m cały karton i było słabiej niż na dziąsło. Źle rozpuszczam? Zwietrzał ?
iv genialnie wchodzi, polecam. aczkolwiek nie wiem jaka dokładnie dawka, wszystko na oko %-D
•●5-MeO-DMT●•
  • 2 / / 0
25c na start git, nie łączyć z dużą ilością wódy bo mozna sie zgubić konkretnie
  • 1130 / 48 / 0
Od jakiegos czasu biore lek na nadcisnienie z pendoprylem i indapamidem. Moge przy takiej kuracji zapodac 25c lub b, czy bedzie to niebezpieczne?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.