ale sie nie zrazilem i próbowalem dalej i wreszcie przyszy moje 18ste urodziny kupilem z kumplami w huj palenia i obiecalem sobie ze jak tym razem mnie nie kopnie to albo dam sobie z tym spokój albo pójde do lekarza :), wyjaralem na imprezie 7g i mnie zamiotło niesamowicie, od tamtej pory nie mam juz takich problemów :D ,
dodam że dla mnie bania po 3g nie różni się bardzo od tej po 7 (bardziej spizgany juz nie bede) ale po prostu jak juz zaczne to nie moge sie powstrzymac i pale wszystko co mam :)
wiec życze powodzenia
0,5-0,7g, podgrzej nad gazowa kuchenka na lyzce z olejem, pomieszaj wkalaczka czy czyms takim zeby sie ladnie rozpuscil, przelej jogurt do kubka/szklanki [gorac olej przetapia plastikowe opakowanie jogurtu - sprawdzone ^^] i wymieszaj. bardzo smakowity jest ze swieza buleczka :)
wchodzi po okolo godzinie.
a jak to nie zadziala, to juz sam nie wiem ;p
wogole z jaraniem na pczatku czesto jest tak, ze czlowiek jest zjarany, ale nie czuje tego, bo poprostu nie wie czego sie spodzeiwac. czeka na znaki na niebie i ziemi i szuka ich na sile, a one same musza przyjsc :)
moze glupoty pierdole, pozno uuz, zjaralem sie i wogole oj oj oj ;)
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
pandajacek pisze: Co miales na mysli piszac jush po tobie?? teraz to wyrzucanie kasy w bloto?? hęę nie wydaje mi sie... :D
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.