Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 887 / 11 / 0
Zrobiłem maczanke w stosunku 1:50 i ciągle się wydaje za mocna, zastanawia mnie jak niektorzy wala znacznie wieksze dawki i nie zdychaja
  • 658 / 53 / 0
Ja mam 1:30, dwa głębokie buchy robią mocno ;)
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 527 / 6 / 0
A jak się ma fluorowy brat pinaci 5f-pinaca? Ktoś próbował?
Szukam alternatywy po 1 lipca:)
  • 887 / 11 / 0
Znajde coś lepszego od tego dziadostwa?
W sumie po 3 dniach nie czuje żadnej przyjemności tylko zmulenie i ciśnienie na więcej
  • 3964 / 150 / 0
Bo masz za slaba maczanke I za slabo juz robi (tolera), ja robie zawsze 1:10 i na poczatek palenia biore kilka g I mieszam z czystym podkladem na 1:30, potem ze wzrostem tolerki 1:20, 1:15 a ostatnie gramy jak juz tolerka spora pale to 1:10 bez rozrabiania i caly czas sie upierdalam mocno, polecam.
niedojebanie genetyczne
  • 887 / 11 / 0
Jestem całkowicie nowy w świecie kanna jak i zielska więc nie mam pojęcia jak to działa. Mówisz że podkład za słaby, ale wraz ze wzrostem dawki rosną skutki uboczne, nie ma jakiegoś złotego środka pomiędzy tym?
  • 3964 / 150 / 0
Przeczytaj dokladnie mojego posta, podalem zloty srodek, sprawdzone info. ;-)
niedojebanie genetyczne
  • 1080 / 126 / 3
Dowaliłem trochę wapo z fifki. Mocne w chuj. Dziękuję za polecenie zakupu!
  • 887 / 11 / 0
Wrzuciłem piracetam i klonazolam, do tego stężenie 1:100 i jest gitara, to czego szukałem. Żadnych kar, krzywych jazd, paranoi itp
  • 1080 / 126 / 3
Czo po tym zostaje taki syfek dziwny na folii? To normalne?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.