Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 492 / 16 / 25
No ale mnie koka też za bardzo nie stymuluje, chodzi o tą euforię. Na prawdę zajebisty RC i myślę, że jak zrobi się bardziej popularny to znajdzie zastosowanie w miksach w "solach" czy "tabletkach do prania".
To może serio być hitem jak się nagłośni. Chociaż ja i tak czekam na tego dmara :-D
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1874 / 96 / 127
IMO zdecydowanie lepsiejsze od 5mmda :D Po 5mmda czulem sie po prostu ZLE i struty.
wolna molekula
#mops
  • 1857 / 70 / 80
Stary to już jest dla mnie hitem :-D

Jeżeli 4-MAR jest jeszcze lepszy od tego to ja jebie.
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2015 przez Anon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 492 / 16 / 25
No to teraz nie pozostaje nic, tylko prosić dostawcę żeby załatwił wincyj.
  • 1874 / 96 / 127
NO imo to hit jak 4mmc niegdys :D Od czasow 4mmc nic mnie tak pozytywnie nie zaskoczylo.
wolna molekula
#mops
  • 492 / 16 / 25
Wg. mnie lepsze niż 4mmc. Czwórka zbyt mocno wciągała, chujowy zjazd miałem a czasem nawet haluny na zejściu. A to mi smakowało nie powiem :-D
  • 1857 / 70 / 80
Dla mnie też lepsze niż 4-MMC, ale jeszcze muszę dokładnie obadać jak to będzie wyglądać jak będę miał sztukę i zacznę wąchać całą noc - jak to wypada w takiej konfiguracji.
4-MMA też ciekawsze niż 4-MMC moim zdaniem.
  • 413 / 10 / 0
wszyscy zawsze pytają "a jak z euforią?", "a jak ze stymulacją?"
Powiedzcie mi jak ze szkodliwością? Odkąd ostrzegano przed 3 cmc wolę się dowiedzieć choć odrobinę na temat szkodliwości
  • 1857 / 70 / 80
Nie próbowałem tego gówna o którym mówisz ale próbowałem bliźniacze gówno - 4-CMC. Powiem tak, gówno jakich mało, co do szkodliwego wpływu na ciało to zawiesza poprzeczkę wysoko nawet jak na ketony. Co do szkodliwości nie wiadomo absolutnie nic. Ale subiektywnie to 4-MCZ w porównaniu do 4-CMC to jest dla organizmu jak jakieś lekarstwo. Nie widziałem żadnych widocznych negatywów które wypominałem w poście troche wyżej.
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2015 przez Anon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 762 / 37 / 0
weźcie trochę ochłońcie bo tylko podgrzewacie wontka. Przez was cały materiał sprzątną nawet nie zdąże złożyć zamówienia :cry:
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.