Substancja w postaci kryształu lekko wpadającego w róż. Łatwo się kruszy, trochę wilgotny. Delikatnie gryzie w nos, po chwili ustępuje. Słabo wyczuwalny zapach. Smak lekko gorzki, po chwili ustępujący.
Test 70mg sniff. 18;20
Krótko po wciągnięcu zaczynam coś czuć. 5 minut od wciągnięcia czuję że jest już dobrze, ale faza tak jakby narastała. Jest mi ciepło, muzyka wchodzi idealnie. Czuję lekką stymulacje, być może to przez muzykę, hardteki dobrze wchodzą. Peak wchodzi po 20min. O zajebiście jest naprawdę dobrze. Papierosy nie wchodzą. Po pół godzine peak faza zaczyna jakby opadać, albo mi się wydaję.
Podsumowując 4-Metylocyklazodon działa jak MDMA. Jedyny minus to że krótko działa
Sorry za różne błędy, ale pisane na fazie
Oral chyba powinno dzialac dluzej jak to z kazda substancja. Tak mi sie wydaje
Czyli lacznie calkowity peak az do zejscia trwal dluzej niz godzine czy krocej ?
Jest bardziej zywe niz mdxx czy tak samo plastelinowe.
Wypiłem to co mi zostało
#mops
sorki za słabą jakość zdjęcia
substancja jest w postaci białawych kryształków wpadających w odcień różu lub co niektórzy gadali że jakby rdzy
szkoda tylko że tak krótko działa. Ale opisy są sniffem może oral doda trochę czasu działania. Ciekawi mnie dawka ok 200- 250mg oral
Ciekawi mnie również jak ta substancja działa w wapo, gdyż oksazole mają to do siebie w większości działają tą formą podania
#mops
Z zaśnieciem, po takiej dawce, nie było problemem
pillsy musiały by sporo zawierać a większość i tak by je kruszyła :)
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.