To kupuje się piksy osiedlowe za 7 złotych sztuka :/
każdy niech to zapierdala jak mu się podoba najbardziej...
Mi się wciska że dobry mix by był:
MDMA + benzydamina (troszeczke tylko dla smug) + efedryna/kofeina
chociaż ze względu na to że benzydamina działa huj wie jak szkodliwie to bym tego często nie żarł.
Pozdrawiam
Jean Cocteau
Rozumiem ,że kto nie próbował może miec nabożny stosunek. Ja przez 3 lata się sliniłem na słowo"kryształ" a teraz przynajmniej wiem co to jest ijak na mnie działa .
to nie jest do końca imprezowy drqs i obstaję przy swoim
:)
jeśli mieszasz to z dropsem dla zawartej w nim amfetaminy,to może lepiej kupić worek dobrego białka? w końcu nigdy nie wiadomo co tam jeszcze w tych piksach piszczy.
swoją drogą: zajebiście Ci zazdroszczę tych kryształków; coś się zanosi,że w najbliższym czasie ja ich nie spróbuję - nic prócz kółek nie mogę namierzyć :-/
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.