Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 1444 / 76 / 0
Marara wybrałeś sobie jedną z najcięższych sajko rc na inicjację, zdecydowanie odradzam - szczególnie w dawce 25 mg. To, że trip Cię przerośnie jest wręcz pewne.
Zacznij najlepiej od 4-ho-meta, jest przyjemny lekki i wesoły, polubicie się :). Idę o deko mipta, że jak przywalisz od razu z tak grubej rury, to odechce Ci się psychodelików na długo.
LSD - Piękna i Bestia
  • 2883 / 303 / 0
jak juz to ładuj 15mg
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 137 / 10 / 0
Ja polecam na początek 5mg, kupa śmiechu i zabawy.
  • 258 / 2 / 0
@vortexxix faktycznie podobny przypadek :)
z tą różnicą że zjadacza ketonów zapewne przerośnie zasugerowana przez niego dawka, zastanawia mnie to czy dyso odklejeńca również/
Z pewnością denerwować będzie wspomniana stymulacja (mogę jedynie przypuszczać że podobna do 3/4-meo-pcp)
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2015 przez davidb1, łącznie zmieniany 1 raz.
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 698 / 172 / 0
^up: a jakie dyso brałeś? Znam tylko MXE z tej grupy i zauważam, że ta substancja, użytkowana niezbyt często i w małych dawkach, wyraźnie obniża progi działania innych używek, w tym również tryptamin.
  • 258 / 2 / 0
w zasadzie większość to arylcykloheksaminy (czyli takie mxe czy 3-meo-pcp, ketamina)
Tak jest, antagoniści NMDA w tym również mxe obniża czasowo tolerancje na kilka grup substancji, tylko że w moim przypadku ten czas na pewno minął już jakiś czas temu :)
Swoją drogą, piękną podróż można by było skomponować - ale na pierwszy raz lepiej solo
You Are What You Use...!
  • 2466 / 16 / 0
Też polecam 20mg choć ja zażyłem 25mg i ktoś niedoświadczony może BL się wystraszyć jak jeden z moich ziomków. A potem jak BL już nie jest tak uciążliwy to tylko się delektować
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 2466 / 16 / 0
Ja po 25mg jako gospodarz imprezy ogarniałem ją więc kwestia indywidualna.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 258 / 2 / 0
Dla mnie dzisiaj dawka 20mg przyjęta ok godz 9 działa nadal
Ciężki bl... ostre OEV... ale później uczucie takiego spełnienia... jakby życie nabrało jakiegoś głębszego sensu... pochwale też za trzeźwe myślenie
Aktualnie dołączyłem 500mg tramadolu i jest na prawdę dobrze

Mimo wszystko... że jest miło... upośledzone myślenie abstrakcyjne... ale co dalej
Muszę sięgnąć głębiej, a obawiam się że powiększenie dawki spowoduje tylko większą gonitwę myśli
Kurcze... zostałem stworzony dla dysocjantów i dysocjanty zostały stworzone dla mnie
You Are What You Use...!
  • 581 / 91 / 6
Po wczorajszym nieudanym tripie na chujowym sorcie (delikatne łechtanie psychodelą, kompletnie bez euforii, wizuali itd, tylko odrealnienie po którym mógłbym spokojnie zdawać egzaminy ustne) czy jest sens zarzucać DOC jutro? Mam ponad 60mg więc z zawyżeniem dawki nie będzie problemu jeśli trzeba.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
ODPOWIEDZ
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.