Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Nie zauważyłem suchości, oczy łzawią tylko po podbiciu histaminy, tak jak przy alergii.
mr_b pisze:Nie zauważyłem takiego problemu. Pomyślałeś może o kroplach do oczu?victim pisze:btw ponawiam pytanie - jest jakiś sposób problem uczucia suchości oczu po gbl?
czytałem coś o histaminie, jednak to zbyt rozbudowany układ i ciężko stwierdzić czy te suche po gbl są związane z nim
spróbuję przy następnej okazji zyrtec - antyhistamine (mam pod ręką) chociaż nie wiem czy jest odpowiedni do mojego testu
mr_b pisze:Mam wrażenie, że dla userow tego forum najprostsze rozwiązanie jest zbyt... Plebejskie? Lepiej władować w siebie garść tabletek bo przemycie oczu to wstyd. Problem z oczami może byś spowodowany mało wydajnym snem i lekko stymulującym działaniem gbl (osusza błony?).
A tak na serio, formuluj jakos te swoje wypowiedzi bo zabrzmiales strasznie arogancko. Giebel zostal odkryty i plebejskie tabletki ktore cpuny polecaja naprawde dzialaja na objawy.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Jakbym do tego dołożył jakiś trening i dietę to bym chyba z 2x tyle przytył :D
Jak tylko lekarze zezwolą* mi na coś więcej niż bieganie(zakaz sportów siłowych :( ), to zrobię rozpiskę wszelakie wymiary i zobaczymy co to cudo potrafi :D
*o ile mi kiedykolwiek zezwolą...
Po naszemu: na GBL wpierdalasz jak pojebany.
Apetyt rośnie w miarę jedzienia
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.