Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Jakby ktoś szukał. 120 kapsułek. Tauryna Olimp. Kapsułki zmieszczą spokojnie 1.5ml. Nic się nie rozlewa. A co najlepsze, nie są przeźroczyste, nie widać, że coś pływa
[Faust] pisze:Kapsułki się nie rozlewają.
A i w jeansach dawało radę.
Udało mi się uszczelnić jedną kapsułkę przed złączeniem i teraz GBL znajduje się tam pod dużym ciśnieniem(jak na kapsułkę) i widzę, że nie daje rady i powoli odskakuje mimo, że kleiłem długo..
Dobrze, że pillbox dobrze znosi tego rozlanego w środku giebla..
Ale jak moczyć w ślinie, tego w ogóle nie rozumiem.
A masz może sort Eu? Tak sobie teraz pomyślałem. Bo tam stawiają że bełtany jest z wodą, a woda rozmiękcza kapsułki od razu.
Zrobiłem już 500+ kapsułek i przeciekała mi 1/20 tak mniej więcej.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.