W styczniu tego roku skończyłem 18 lat, dowiedziałem się w tym tygodniu że chcą mi zrobić testy na obecność THC w organizmie, tzn szkoła chce mnie wysłać do jakiejś poradni psychologicznej gdzie to się wszystko odbędzie. I tu mam do was pytanie, co najlepiej zrobić w mojej sytuacji? Gandzie jaram dość często więc jest wysokie prawdopodobieństwo że test wyjdzie pozytywny. Gdybym odmówił robienia testów byłyby jakieś konsekwencje w szkole ? Testy mam ponoć mieć po świętach wielkanocnych. Liczę na szybką odpowiedź.
Tyle litrów wody w siebie wlewaj ile się da codziennie.
Przed badaniem masz się kilkanaście rasy wyjszczeć, wychlać więcej wody i tak w kółko. Skończ z jaraniem bo same kłopoty są przez nie tylko.
Nie mam pojęcia co się stanie jak odmówisz ale wydaje mi się, że zlecanie takich testów jest nielegalne.
Synus pisze:Gdybym odmówił robienia testów byłyby jakieś konsekwencje w szkole ?
Nawet na najważniejszej (chyba) polskiej stronie zajmującej się przeciwdziałaniem narkomanii wisi artykuł, który podważa sens prowadzenia takich testów: http://www.narkomania.org.pl/czytelnia/ ... narkotykow
NieLubieZielska pisze:Nie mam pojęcia co się stanie jak odmówisz ale wydaje mi się, że zlecanie takich testów jest nielegalne.
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Sierpień pisze:Ja się w ogóle zastanawiam skąd szkoła wpadła na pomysł wysyłać cię na takie testy
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.