Co to jest prl? A w dziale leki nootropowe byłeś? http://hyperreal.info/talk/prl-t40938.html
Bo jakby ktoś nie doczytał to noopept nie działa na krążenie mózgowe tak jak piracetam
Dorzucałeś do tego jeszcze jakieś suple?
Odczucia by się jakieś przydały :-)
Oba specyfiki zażyte jednocześnie popite kawą - działanie takie sobie - brak większej koncentracji, tylko dobra stymulacja.
Dziś rano zażyłem piracetam (około 2g) popiłem kawą.
Świeżość umysłu na średnim poziomie.
Noopept postanowiłem zażyć z zieloną herbatą (to za chwile :-)
Wrażenia opiszę wkrótce
pozdrawiam
U mnie po zażyciu obydwu specyfików jednocześnie czuje wyjątkową świeżość umysłu i niesamowitą koncentracje
No i oczywiście w tle antyoksydanty, ALCAR, alpha-gpc lub cytykolina oraz witaminki i minerały.
W sytuacjach podbramkowych można podbić małymi dawkami EPH (ale wg mnie ktoś kompetentny powinien stworzyć jakieś BHP lub tutorial używania etylo do nauki bo jak czytam posty niektórych użytkowników to chyba nie wiedzą do końca jak tego używać)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.