Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
Zablokowany
  • 561 / 40 / 0
Mój mózg ma się dobrze , lepiej niż przed okresem brania :cool: Przecież to jest NDRI(poczytaj) nie bieda keton (releaser monoamines) ;-)
Dzieciaki na MPH latają latami i wszystko gra...
10mg i zjazd ?? wtf , pewnie kupiles promocyjny sort i na dodatek puder :finger:
O imbirze i kurkumie pisał Jonyha , wpisz w wyszukiwarkę.
  • 1081 / 33 / 0
nie, posiadam Methylin tabletki 20mg i dziele sobie na pol, mozliwe ze to od zmeczenia w nocy, zarzucilem 10mg podjezykowo teraz bede informowac czy jest zjazd czy nie :D wiem po sobie ze mam delikatny organizm na jakiekolwiek zjazdy
  • 184 / 1 / 0
Co najlepiej na nieznaczne podniesienie dopaminy i noradrenaliny do czasu aż znowu będę miał epha? NALT, l-dopa?
W ogóle, po dłuższym stosowaniu kofeiny zauważyłem u siebie znaczący spadek libido, skąd się to bierze, jak poprawić?
  • 1081 / 33 / 0
rand pisze:
Co najlepiej na nieznaczne podniesienie dopaminy i noradrenaliny do czasu aż znowu będę miał epha? NALT, l-dopa?
W ogóle, po dłuższym stosowaniu kofeiny zauważyłem u siebie znaczący spadek libido, skąd się to bierze, jak poprawić?

Kurkuma, metylofenidat
  • 184 / 1 / 0
Wydawało mi się, że kurkuma bardziej na serotoninę działa, a tu raczej wszystko git, poza tym przerobiłem już jej masę i wolałbym jej już nie smakować, o ile nie ma takiej konieczności. No i gdybym miał dostęp do MPH to bym w ogóle pytań nie zadawał.
  • 1081 / 33 / 0
Suplementacja l-DOPA chooja da chyba ze masz braki zywieniowe, po co na sile chcesz podbijac dopamine?
  • 561 / 40 / 0
Bo daje motywacje/koncentracje/przyjemność z danej czynności ? :cool:
  • 1081 / 33 / 0
Daje jesli podbijesz ja w odpowiednich rejonach mozgu, frywolne podbijanie konczy sie maniami i psychozami.

Polecam jakis NDRI ogarnij sobei recke albo z internetow
  • 66 / / 0
http://www.wprost.pl/ar/499329/To-przel ... je-pamiec/

no proszę chemia w służbie nauki! :)
  • 184 / 1 / 0
Co to za chujowe pytanie 'po co chcesz podbijać dopaminę'?
Bo fajnie jest wtedy.
Zablokowany
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.