walkmanowiec pisze:Raczej Vendor korzystał z kont na słupa/kart prepaidowych, więc sprawdzanie przelewów nic nie da. Przelew mógł iść na dane Zbyszka z Warszawy a dotrzeć do Karola z Jarocina i Wy o tym nie wiecie. Tak samo paczki mogły zostać nadane 20km od Jarocina i na żadnej nie będzie pieczątki z Jarocina, to musi być pewna informacja od kogoś kto był na przesłuchaniu i zna nazwę sklepu (o ile policja podała bo pytania do rozpytki mogły być tak ułożone, aby nie ujawniać nazwy)
nic nie wiem, nie pamiętam, zarobiony byłem.
jest jakaś szansa żeby zlikwidować tą spierdoloną karmę -2? ;p
Zresztą panie, mnie o żadnym przelewie nic nie wiadomo, to tak dawno było
cowiekguwno pisze:faktem jest, że były to RC. nie jestem dokładnie pewny które, ale chyba 2-cp.l0lex pisze:tak swoją drogą to niezła manipulacja i "wartościowa informacja"
" po sekcji zwłok śledczy skłaniają się ku wersji – przedawkowanie dopalaczy"
czuje się bezpieczniej
#mops
BTW, pardon za offtop.
Też nie dostałem wezwania i nie wiem, o którego vendora wam chodzi...
Dlaczego ten temat jeszcze nie trafił do kosza? Dział "prawo" w końcu, piszecie tutaj o tych wezwaniach licznie, i nie wiem jaki jest dalszy sens tego wątku, czy oczekujecie porady prawnej, czy bawimy się w ciuciobabkę, a może inni też mogą dostać i warto odpowiednio wcześnie poinformować userów.
Pierwsza literka, no cokolwiek...
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
belejaki pisze: to ten co 150mg jebnal?
#mops
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.