ODPOWIEDZ
  • 492 / 16 / 25
Tylko biały próbowałem, dawki z zakresu 100-150mg oral. Na pierwszy raz 100 była idealna.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 163 / 16 / 0
Dziś drugie podejście, liche 70mg na około 65-67kg ciała. Sniff zniechęcił masakrycznym wjazdem na serce i bólem w klatce piersiowej, zobaczymy jak oral.
" ludzkosc sie zepsula
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
  • 42 / / 0
Próbowaliście tego w krysztale, ja sam osobiście nie testowałem ale ma się niebawem pojawić w obrocie.
  • 1443 / 75 / 0
Jeżeli czystość jest taka sama, to nie powinno się różnić działaniem, to ta sama substancja, tylko w innej formie.
LSD - Piękna i Bestia
  • 237 / 4 / 0
Pierwsza próba 80 sniffem spowodowała nieprzyjemny stan, początkowo dość mocną stymulacje, ale krótko trwałą. Na dodatek później jakaś taka chujowa zwała przypominająca przeziębienie. Natomiast wczoraj jakieś 30mg oral spowodowało fajną euforie chociaż byłem po 1mg klona i 2 piwach. Dziwne to ale wkurzyłem sie że zmarnowalem to 80 bo widocznie jest znaczna różnica miedzy sniff a oral.
  • 67 / / 0
Brałem sniffem ok 40 mg, może nawet mniej, nie wiem, bo nie mam wagi. Substancja jest puszysta więc na oko mogło się wydawać więcej. Nigdy wcześniej nie brałem żadnych stymulantów, ani empatogenów, więc to pierwszy raz. Lekkie pobudzenie i spora euforia, która po kilkunastu minutach trochę ustąpiła, znaczy nadal była, ale byłem bardziej spokojny. Kompletny brak apetytu, pomimo tego że brzuch mnie z głodu bolał, to nie miałem ochoty nic jeść. Peak trwał jakieś 2,5h.

Jak dla mnie bardzo ciekawa substancja, jednak boję się jej znowu próbować, bo czuję ryzyko wjebania się. Zjazdu nie odczułem
  • 59 / 1 / 0
Scone pisze:
Jeżeli czystość jest taka sama, to nie powinno się różnić działaniem, to ta sama substancja, tylko w innej formie.
W przypadku 3mmc teoretycznie czystość też masz taką samą a różne sorty działają odpowiednio inaczej.
  • 29 / / 0
Jak dla mnie całe to 5-MAPB to nic ciekawego. Nie daje czystej fazy tylko puste ujebanie. Klarowności to po tym nie ma żadnej, faza jakaś taka nijaka, nie ma tej euforii co molly. Już 6-APB jest dużo ciekawsze. Jedynym plusem to mała zwała.
  • 1817 / 107 / 0
afobam zgadzam sie z twoja opinia w calej rozciaglosci,ja raz wzialem tego 1gr zezarlem w noc i tak jak mowisz jakies nijakie ujebanie ,to 5MAPB to Molly(MDMA) nawet do piet niedorasta .
  • 4894 / 853 / 0
Nie polecam brazu od tych z lasu nie warte tych pieniedzy... Edit. okolo 180mg pozamiatalo jednak polecam w chuj
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.