Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 143 / 1 / 0
po jakim czasie po grzaniu bupry mozna jesc kode/hel? w Faq podane 72h, ale chcialabym może jakas wypowiedz z czyjegos doswiadczenia?
  • 12495 / 2425 / 0
Ja przywaliłem 450mg kodeiny po około 16h od ostatniej dawki bupry. Grzało normalnie, tylko z lekkim opóźnieniem. Moja dobowa dawka B wynosiła wtedy 2mg rano + 1,2mg wieczorem.
  • 143 / 1 / 0
Mnie po tych 72h też pogrzalo normalnie, kiedys po niecalych 30 nie poczulam nic oprocz wkurwienia przy 600 kody wiec roznie to bywa.
  • 41 / 1 / 0
kochajacaduzezrenice pisze:
po jakim czasie po grzaniu bupry mozna jesc kode/hel? w Faq podane 72h, ale chcialabym może jakas wypowiedz z czyjegos doswiadczenia?
Jak poczekałam od ostatniej bupry 5 dni, to nie dość, że morfina nie dała praktycznie żadnej euforii, to jeszcze dostałam strasznego spadku serotoniny i miałam przez całą paczkę Sevredolu strasznego wkurwa.
Z tym, że to było tak, że buprę jadłam już kolejne opakowanie, czyli kolejny miesiąc z rzędu i dlatego, mimo teoretycznych 72h na oczyszczenie, była jeszcze skumulowana w organizmie.
Uwaga! Użytkownik slesz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 618 / 110 / 0
czy jest opcja, że jak pogadam z psychiatrą szczerze, że chcę detoks w domu zrobić, przepisze mi bunondol? Czy odeśle z kwitkiem do specjalisty od uzależnień?
  • 12495 / 2425 / 0
Ja dostawałem bez żadnego problemu (oczywiście prywatnie). Ja jednak powiedziałem, że chcę to zażywać jako substytut.
  • 12495 / 2425 / 0
Ja dostawałem bez żadnego problemu (oczywiście prywatnie). Powiedziałem, że chcę to zażywać jako substytut.
  • 1680 / 266 / 0
Mi nawet rodzinny wypisał 6 paczek na odtrucie.
Największy przegryw na forum
  • 12495 / 2425 / 0
sprawdzone_info pisze:
Mi nawet rodzinny wypisał 6 paczek na odtrucie.
Na początku uderzyłem w tej sprawie właśnie do rodzinnej (oczywiście z powodzeniem). Niestety dość szybko się zbuntowała...
  • 218 / 4 / 48
To nic Ci nie zaszkodzi spróbować z psychiatrą, ale nie rozumiem też jaki problem jest ze specjalistami od uzależnień? Przy dobrym rokowaniu i odwykach dostaniesz kwitek, że musisz to przyjmować i w całkiem normalny sposób zafundujesz sobie leczenie
kochajacaduzezrenice pisze:
Mi zwyczajnie wystarczała doba, żeby spokojnie móc przyjmować inne opiaty, ale wszystko też najpewniej zależy od dawki jaka została przyjęta.
Obca grzanka.
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.