...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 147 / 2 / 0
885 pisze:

jak odstawiasz dwa zwiazki ktore wplywają na gaba proponuje zaopatrzyc sie w Convulex /Tegretol / Neurotop

unikniesz moze padaczki
Brałem Tegretol. Zacząłem już spać, ale często się budzę i długo mi zajmuje zaśnięcie. Jem już tylko 60mg mianseryny wieczorem. Czułem się lekko oderwany od rzeczywistości więc neuroleptyki odstawiłem. Dziękuję wszystkim za pomoc. Myślę, że informacje zawarte w tym temacie się przydadzą komuś w przyszłości.
  • 56 / 1 / 0
Olanzapina
Istoty ludzkie pozostają pod kontrolą dziwnej siły,
która nagina je na absurdalne sposoby
każąc im grać rolę w zadziwiająco zwodniczej grze.

– Jacques Vallee, Messengers of Deception -
  • 12755 / 2466 / 0
ein pisze:
Olanzapina
I tyle w temacie %-D Tylko uwaga na dawkowanie, bo można się obudzić na intensywnej.
  • 232 / 16 / 0
czemu nie zwyczajnie zolpidem?
  • 12755 / 2466 / 0
Czary pisze:
czemu nie zwyczajnie zolpidem?
Gdyż na użytkowników, którzy z niejednego pieca chleb jedli, jest zwyczajnie za słaby. Zwiększenie dawek niewiele pomaga w kwestii zasypiania. Generalnie niektórzy potrzebują czegoś mocniejszego
  • 618 / 112 / 0
jezus chrystus co Ty masz z tym cytowaniem posta, który jest bezpośrednio nad Tobą? Regularnie to robisz wszędzie, wszyscy Ci uwagę zwracają.. teraz jeszcze spoko, ale czasem cytujesz ogromnej treści posta nad sobą, źle się to czyta serio.. dlatego prosiłbym Cię, abyś zwracał na to uwagę ;-)

Do tematu: pisałem już wcześniej o trazodonie (Triticco), muszę dodać, że tolerka dość szybko na niego rośnie. Z początku 50mg (jedna trzecia tabletki) mnie usypiało, po miesiącu 150mg (cała tabletka) nie zawsze pozwoliło zasnąć.. Więc do długotrwałego stosowania jednak co innego.
  • 12755 / 2466 / 0
tomaszu99 pisze:
jezus chrystus co Ty masz z tym cytowaniem posta, który jest bezpośrednio nad Tobą? Regularnie to robisz wszędzie, wszyscy Ci uwagę zwracają.. teraz jeszcze spoko, ale czasem cytujesz ogromnej treści posta nad sobą, źle się to czyta serio.. dlatego prosiłbym Cię, abyś zwracał na to uwagę ;-)

Do tematu: pisałem już wcześniej o trazodonie (Triticco), muszę dodać, że tolerka dość szybko na niego rośnie. Z początku 50mg (jedna trzecia tabletki) mnie usypiało, po miesiącu 150mg (cała tabletka) nie zawsze pozwoliło zasnąć.. Więc do długotrwałego stosowania jednak co innego.
Opcja cytowania jest po to, by jej używać. Wszyscy zwracają mi uwagę? Podaj przykład. Jeżeli masz problemy z czytaniem, zawsze możesz olać cytowany fragment (jest wyróżniony więc powinno się udać).

Żeby nie było offtopa... mianseryna

Nie ma potrzeby cytowac wlasnych postow, chyba ze chce sie podkreslic juz wczesniej udzielona informacje / wiedze. Nie rob specjalnie ludziom na zlosc. - Fj.
  • 618 / 112 / 0
tak, jest po to, żeby je używać, ALE NIE KURWA POST NAD TOBĄ CZŁOWIEKU!
  • 42 / / 0
Ja bym polecił kanna AKB48 mnie bardzo dobrze usypia.
  • 133 / / 0
Olanzapina 5mg (10 imho jest za mocne), kwetiapina od 25mg w górę - NIE wersja XR (o przedłużonym uwalnianiu).
Kwetiapina jest dobrym wyborem dla tych, którzy chcą rano obudzić się pełni energii. Olanzapina działa jeszcze rano i ciężko zwlec się z łóżka. Rispolept też jest dobry ale jest niepewny, niektórych pobudza, niektórych usypia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.