rafaello12 pisze:Od jakiegos czasu znajomi meczy mnie zeby zalatwic mdma. Niestety w moich rejonach bez szans. Popatrzylem wiec na rynek RC. Czytalem troche o benzofuranach i je odrzucilem. Znajomi zero doswiadczenia poza weedem, ja troche tryptaminek i dysocjantow na koncie mam. Ktora z fenylek by nam podeszla? S&s to najprawdopodobniej sylwester czyli impreza. Liczy sie mozliwie jak najbardziej empatogenne dzialanie, plus substancja musi byc odpowiednia dla osob, dla ktorych to bedzie pierwszyraz z czyms ciezszym. Z gory dzieki za pomoc ;)
Mam sprawę: otóż przedstawiana się ona tak, że m/w przez kilka tygodni z przerwami dawkowałem sobie 2C-C w rożnych u ilościach i o różnych godzinach i z różnymi ludźmi.
Strasznie polubiłem tą substancję (2C-C) ale mimo wszystko ma trochę duży BL przy większych dawkach i szczególnie przy wyrobionej tolerce - wtedy strasznie siada na brzuch niestety ^^
Istnieje jakaś substancja, która jeszcze mniej wpływa na psychikę (i na ciało - BL) niż 2C-C przy zachowaniu tych fajnych wizuali, oev-ów jak i cev-ów? Znacie takie cudo? ;)
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Mies van der Rohe
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe