ODPOWIEDZ
  • 196 / 7 / 0
półtoratygodniowa przerwa i dziś sprawdzę 110mg bo wagę juz mam

ktos wypominał ze większość vendorów wrzuca specialnie lidokaine do swoich produktów np. własnie do 5

trzeba by zrobić test
rozpuścić, czekac az wyparuje i zobaczyć
a moze ktos sprawdzał
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / 13 / 0
Pierwszy raz z substancjami tego typu. Beżowy sort. Próba w plenerze z przyjaciółką.

Na początku poszło nie więcej niż 100 mg na łebka. Zauważone efekty to lekko rozmazany obraz, wolniejsza akomodacja oka, lekkie problemy z koordynacją ruchową, wypadanie przedmiotów z rąk. Odnośnie „zalewania mózgu serotoniną”, swobodniejszej gadki czy znacznie lepszego humoru, to niestety nic z tych rzeczy nie zauważyliśmy, zatem po dwóch godzinach (i poczuciu wytrzeźwienia) poszła dorzutka w mniej więcej takiej samej ilości, jak poprzednio, a więc całość zamknęła się w granicach 150 mg na osobę. Po jakimś czasu wróciły poprzednie efekty, a dodatkowo pojawiło się wrażenie lekkiego nieogaru przy jednoczesnym poczuciu czystości i klarowności umysłu oraz subtelne odczucie chemicznie indukowanego szczęścia, no a bardziej to raczej zwykłej radochy.

Nie wiem, czy po prostu naturalnie było nam już tak dobrze ze sobą, mieliśmy jakieś większe wyobrażenia i oczekiwania co do tej substancji, czy ten sort tak właśnie działa, ale w sumie to według mnie jednak żadna rewelacja. Było miło, ale bez tego również by było, więc nie umiem ocenić. No chyba że coś źle zrobiliśmy, że nas jakoś wybitnie nie „pokopało”. :P
I love you darling so,
Why can't you let me go?
  • 40 / / 0
Beżowy sort jest po prostu kiepski
  • 135 / 8 / 0
jerrychemiczny pisze:
5mapb w krysztale?? brał ktos ?? dostepne u naszych vendorow?
bylo ale się skonczylo ;( ale ma byc niebawem :diabolic:
  • 163 / 16 / 0
Strasznie chujowe te 5-MAPB. Nie wiem jak można do MDMA to porównywać. Wpadłem na głupi pomysł i walnąłem w trzech szczurach w odstępie paru godzin jakies 60mg, gdzie wcześniej waliłem oral 3-FPH w trzech dosyć mocarnych dawkach (100mg0). Tak jak po 3-FPH nigdy nie miałem żadnej krzywej akcji, wręcz przyjemny stan dnia następnego tak tutaj prawie, że momentalnie poczułem kłucie w klatce piersiowej, zjazd, obniżone samopoczucie. Ktoś mi powie czy mogłem się nabawić po tym miksie zespołu serotoninowego? Kurwa, zaraz musze iść z psem na spacer i się konfrontować z ludzmi z bloku, dobrze, że mam okocim mocne jedno...
" ludzkosc sie zepsula
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
  • 169 / 15 / 0
Dzień dobry!

Na wstępie chciałabym powitać wszystkich na forum, jako że jest to mój pierwszy post.
Przechodząc od razu do sedna sprawy, kilka dni temu zostałam przeszukana przez patrol policji i znaleziono przy mnie woreczek z białym proszkiem, który został zamówiony z pewnego sklepu z odczynnikami jako substancja 5-MAPB. Policyjny tester wskazał wykrycie substancji zabronionej MDMA. Czy można przypuszczać, że test był fałszywie dodatni ze względu na podobieństwo strukturalne obu substancji?
  • 14 / 3 / 0
Na wstępie: Raz na tydzień lub dwa przyjmuje 100mg-150mg.
Przez 5-MAPB alkohol przestał mi smakować i jego picie nie przynosi żadnej przyjemności. Podczas tripu 2-3 piwa dodają mnóstwo tego czegoś, ale o tak o żeby pić to mi się nie chce. Normalnie piłem 3-5 razy w tygodniu po kilka piw, teraz w ciągu ostatnich 60 dni zdarzyło mi się 4 razy wypić(raz z przyczyn rodzinnych i 3 razy 2 piwa do tripa). 5-MAPB wyleczył mnie z nadużywania alkoholu. Czy ktoś jest w stanie potwierdzić podobne działanie 5-MAPB w stosunku do alkoholu na sobie?
  • 853 / 58 / 0
gidonalbo pisze:
Czy można przypuszczać, że test był fałszywie dodatni ze względu na podobieństwo strukturalne obu substancji?
Tak.
  • 20 / / 0
Euforia po około 100mg 5mapb utrzymywała się do godziny, czemu towarzyszył niesamowity zachwyt nad samą sobą i ogólne samouwielbienie, wydawałam się sobie ładniejsza jakieś 10 razy. Uczucie rozpływania się, wystąpił lekki szczękościsk, leniwe powieki, potliwość dłoni, problemy z koordynacją i maksymalnie rozszerzone źrenice. Ogromny pociąg seksualny, ale jak doszło co do czego ze samą sobą zreszta to nic nie wynikło. Duża empatia, muzyka brzmiała przyjemniej, po kilku godzinach straszne odwodnienie. Brałam to w domu i czułam się szczęśliwa na myśl o tym ze za chwile wskoczę do swojego łóżka, myśle ze w innym otoczeniu mogłoby być rożnie. Ogólnie bardzo mi się spodobało, a samą substancję dostałam w bonusie przy zakupie 3mmc z internetu i strasznie ubolewam z powodu czerwcowej delegalizacji.
Ja przy dosyć dużej tolerce, gdzie dopiero 350-400mg 3mmc na pierwsze wrzucenie mnie robi, dałam 100mg 5mapb i było dobrze. Chociaż ciekawe co by było przy większej dawce, ale efekty i tak były zaskakujące i nie oczekiwałam niczego więcej.
Edytuuj jak możesz. - hip
  • 5396 / 968 / 0
kocica pisze:
Euforia po około 100mg 5mapb utrzymywała się do godziny, czemu towarzyszył niesamowity zachwyt nad samą sobą i ogólne samouwielbienie, wydawałam się sobie ładniejsza jakieś 10 razy. Uczucie rozpływania się, wystąpił lekki szczękościsk, leniwe powieki, potliwość dłoni, problemy z koordynacją i maksymalnie rozszerzone źrenice. Ogromny pociąg seksualny, ale jak doszło co do czego ze samą sobą zreszta to nic nie wynikło. Duża empatia, muzyka brzmiała przyjemniej, po kilku godzinach straszne odwodnienie. Brałam to w domu i czułam się szczęśliwa na myśl o tym ze za chwile wskoczę do swojego łóżka, myśle ze w innym otoczeniu mogłoby być rożnie. Ogólnie bardzo mi się spodobało, a samą substancję dostałam w bonusie przy zakupie 3mmc z internetu i strasznie ubolewam z powodu czerwcowej delegalizacji.
Ja przy dosyć dużej tolerce, gdzie dopiero 350-400mg 3mmc na pierwsze wrzucenie mnie robi, dałam 100mg 5mapb i było dobrze. Chociaż ciekawe co by było przy większej dawce, ale efekty i tak były zaskakujące i nie oczekiwałam niczego więcej.
Edytuuj jak możesz. - hip
Kocica mialas bialy czy brazowy sort?
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.