I nie uważam siebie za kozaka. Po prostu wiem że dragi są nielegalne, osoba która mi sprzedaje sama ryzykuje wpadą. Ja wpadając mam coś przy sobie i to ja jestem winny więc ja jestem odpowiedzialny, po chuj mam kogoś za soba ciągnąć? Sam bym ne chciał byś sprzedanym i pod tym kątem też myśle...
ile Ty masz lat?
Czy jointy (czy cokolwiek tam cpasz) przeszkodzil Ci w zyciu nauczyc sie podstaw Ojczystego Jezyka? Kurwa,
a co ty kurwa miodek jestes, ze komus sie nie chcialo do szkoly chodzic to juz pojeb ma byc.
pojeb to jest z ciebie,cale zycie przy ksiazkach i huja z tego masz.
ja pierdole takich jak ty,czeba bylo to w dwa tygodnie na pamiec ksiazke i ocena pozytywna na koniec roku byla.a teraz sobie w holandi dlubie w nosie i12 euro mam.ty pewnie piec zloty na godzine i zapierdalasz jak ta cma.znam ja takich holendrow co to profesorami sa ahuje gniazdka nie umia wymienic,ty pewnie tez
ok zainstaluje tego jebanego firefox2 i huj,jak to tak was wkurwia.
ps.a z dyslekcja mod....tozes trafil ten papier uratowal mnie nie jeden raz.
a tak bez obrazy wole kuc obce jezyki jak ten nasz,zjebany-u-o,z-rz-ch-h pomyslcie tak logicznie po huj to wszystko,tak ale czlowiek se woli utrudniac,przeciez poco se ulatwiac. :nuts:
a listy wysylal bys za pomoca golebia.
ja sie nie wstydze ze pisze jak on,ale instrumety muzyczne i pedzel nie jest mi obcy.
by kurwy czlowieka nie zrazily do szkoly to ki huj wie kim bym teraz byl. Ale nie zaluje jest bardzo dobze.[ external image ]
Ty masz swoje argumenty, ja swoje i nie na sie co przekonywac. Ty nie znasz mnie, ja Ciebie, to bez sensu i bez celu :)
po prostu chcialem Ci zwrocic uwage na to, a wiem ze w takiej formie dziala bardziej efektywnie. Nie chodzi tu o wyksztalcenie czy czytanie ksiazek, po prostu, z odrobiny szacunku do innych moglbys sie przynajmniej postarac.
Ale ok, koniec Offa.
Siema siema i
i graba widze ze jestes spoko kolo
A wszyscy gitowcy sa milo witani w moich wlosciach ;-)
do wszystkich modow zwracam sie z uwaga:
chyba ze wam wysle kope dobrego ziola,lub gribow w zamian jak mnie bedziecie poprawiac.heee :-)
do wszystkich modow zwracam sie z uwaga]
W tym pierwszym twoim poście doszedłem do połowy jak poprawiałem i pomyślałem "nieee pierdole, nie męczę się zaraz i tak zjeba poleci, że się o orty czepiam... Nabazgram na czerwono, może poskutkuje" :-D
kopa ziela? 60g?
edit:
Hmm... Deal
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.