Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Pente od dupy strony działał na mnie ...... uspokająco. I tak ciepło się robiło. Sniff - zwała, iv - nie fajne, jedzone - stymulacja dupcia - relaks XD
Grentoo pisze:No na pieska, nie będę świecy robił i dupy ku niebu kierował aż ketonowa ambrozja wleje się we mnie i wypełni mnie swym jebnięciem świętym. No i jak dobry sort plus odpowiednia ilość to działanie jak wydłużone IV/
Pente od dupy strony działał na mnie ...... uspokająco. I tak ciepło się robiło. Sniff - zwała, iv - nie fajne, jedzone - stymulacja dupcia - relaks XD
Moralniaka można mieć mieć jak wrzucasz żrące sciechy w twarz.
Wszystkie dragi są do dupy, heh
Jednak w lokalnym otoczeniu nie warto o tym sposobie rozpowiadać heheheh.
luq1oo2 pisze:wiadomo kazdy przeciez wybor ma podania. ale jak dla mnie to juz gruba przesada. Zeby nie spamowac to zapytam czy ten stary sort z przed paru lata tez tak dzialał jak ten co jest teraz? Chodzi o czas dzialania i oczywiscie o te mega zejscie.. :D
nie wiem dokładnie o co kaman, ale SIŁA działania jest deczko lżejsza, może temu tez zjazdy są do ogarnięcia. Obecnie dla mnie gorszy jest zjazd po alfie niz po pencie.
#mops
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.