Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
mam pytanie, jeżeli już zamówi się nasionka maku lekarskiego, np z Azaruisa, i się je dostanie ]
Kurwa :-D Co za pytanie. A czy jak kupujesz normalny mak w sklepie (do ciasta) to czy boisz się, że Cię policja złapie?
Przecież to i to to są nasiona. A posiadanie nasion nie jest karalne.
Tak samo jak np. masz papugę, to w żarciu dla papug są nasiona konopii :)
Moze by był dobry. <_< Byłem tam kiedys ale ich nie widziałem. Dzisiaj sie chyba znowu przejde to lepiej poszukam.
znalazłem coś takiego? Ktoś wie co to jest? Opłaca się kupić?? :D kosztuje grosze, nie będzie takiego zła, jak nie zadziała, ale wolę się najpierw spytać, żeby potem nie mieć zawiedzionych nadziei :D
A te ze sklepu to przynajmniej można wysiewać byle gdzie. Jak wyrosna to dobrze, jak nie to trudno.
Jak nikt nie zajebie to dobrze, jak ktoś zajebie to też sie nic nie stanie.
Ja ostatnio troche takich ze sklepu wysiałem. Zobacze co z tego wyjdzie. Nawet jak nic z tego nie bedzie to przynajmniej nic nie strace. A takich zamawianych specjalnie to by szkoda było.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.