Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 170 / 2 / 0
Tu nie chodzi o dawkę tylko o specyfik .

Człowieku dałem raz ziomkowi 50mg alfy i latał w kółko z obsesją że ktoś go śledzi .
Wielu ludzi tak miało więc nie gadaj ,ze to nie od wyspania , itepe.
Ten specyfik po prostu jest do bani ,z silnym potencjałem uzależniającym. A Ty go porównujesz do psychodelików...
Alfa po 2 dniach stosowania powoduje ,że człowiek zamiast mózgu ma kalafior .
Po 3 dobach z Alfą chyba bym oszalał ,albo się powiesił.

Branie Alfy przez rok powoduje rozwałkę życie , i zazwyczaj zakład psychiatryczny.
Mój świat jest piękny , wysublimowane chwile przyjemność i szczęścia przeplatają się z tragediami i goryczą...
Tragedia będzie za pół roku ,jak dojdzie do Ciebie w co się wpakowałeś i że móżgowania jest do wymiany.
Nie ma co się oszukiwać ,wielu jest takich że "JA MAM SILNĄ WOLĘ " , itepe ,a na końcu czeka ich jedynie Monar.

Niech ktoś kompetentny się wypowie i Ci wytłumaczy jak bardzo cudowny jest ten "złoty środek".

Nie wiesz chyba co się dzieje z człowiekiem po roku ładowania Alfa , pseudo halucynację pojawiają się po 3 dniach ładowania .

Ładowałem MDPV w niezłym ciągu ( w sumie ciąglę je ładuje ) , i nie ma takiego czegoś że po 2 dobach jestem jak kalafior , bez możliwości wypowiedzenia się (bo chcę się mówić ,ale nie można ) , wiele razy przedawkowałem ( 500mg ładowane od razu ) , i ciąglę żyje, nie odbiłoby mi się to na psychice.
Spotkanie z alfą =niemiłosierna zwała , siedzenie przy oknie i czatowanie , pusty speed , z dala od ludzi ,bo wyglądasz jak potwór :D

Więc tak . Ładuj sobie dalej , świat jest cudowny! :D
Spoiler:
Spoiler:
  • 708 / 6 / 0
Byś czytał co pisze to byś wiedział ze nie ładuje :)
A dla mnie świat jest cudowny czy będę wjebany czy nie będę wjebany. Wiem czy jest wjebanie bo brałem morfine i w nią byłem wjebany.
Porównałem wejście alfy do ładowania się psajko a nie całość działania.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 351 / 12 / 0
nananaweed pisze:
comandos pisze:
nie za dużo, ta alfa jest dziwna i tyle, co ciekawe sprzedawca ją wycofał z oferty.
Stary w innym temacie piszesz ,że płyniesz tydzień już z alfą , i że nie możesz pisać ,bo Cię wykręca...

Więc to wina sortu a użytkowników danego sortu .

Płynąć tydzień i dziwić się ,że sprzęt jest dziwny. Po tygodniu z alfą wszystko jest dziwne %-D
Miałem w życiu różne sorty i ten miał zdecydowanie inny profil działania niż wcześniejsze, zarówno jeżeli chodzi o działanie na psychike jak i na ciało i dlatego napisałem, że dziwna bo już od 1 zapodania było po prostu hmmm... dziwnie :-)
  • 858 / 18 / 0
nananaweed

dodałbym że wiekszosci osobom ktorym zaproponowałem alfę i.v wjebalo sie w to praktycznie od razu oczywiscie wczesniej wszyscy grzali speedy itd i.v

jest po prostu taki stan na początku że nie można sien ie wjebac
a i polecam miec zawsze benzo pod ręką

przy alfie nie ma silnej woli nie ma czegos takego jak worek z alfą i powiedzenie stop strzelasz az do przeplukania worka po alfie i pozniej szukasz wyimagowanych krysztalow na dywanie bo moze gdzies wypadl
pozniej zawiedziony na zwale strzelasz taką dawke klono/rolek by usnac
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 1095 / 34 / 0
Poszukiwanie okruchów - otototo, nie ładnie to wygląda z boku.

Dlatego jak przychodzi paka najlepiej od razu porozrzucac trochę kryształów, np meble, półki niby przypadkiem, a później "o jejku tam się schowałyście, jak fajnie".
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 858 / 18 / 0
robilem tak ale "wiedzialem" gdzie są tak wuiec jakj sie konczy wor bralem je

najlepiej zamknac oczy i rzucic kilka gdzies %-D

dawny znajomy przeszukiwal mieszkanie 8godzin lacznie ze smietnikiem.... az mi zal bylo :-/
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 170 / 2 / 0
Ta ostatnia pajda alfy ,nie możesz zasnąć.. i już wiesz ,że gdy ją przysniffujesz będzie przejebane ,bo nie ma.

Udaje Ci się zasnąć , wstajesz , i ..kminisz temat.

Ja tak mam z MDPV.
:D
Spoiler:
Spoiler:
  • 262 / 2 / 0
WSZYSTKO w NADMIARZE powoduje psychozy, krzywe jazdy, itp itd.
alfa stosowana z umiarem jest jednym z najzajebistszych stymulantow, zaraz po MDPV I 2DPMP. ktos tam piaal, ze dal koledze 50mg i ten mial jazde...50mg to juz przedawkowanie (nie przy mojej tolerce, u mnie nawet 300mg dalej spoko, ale pamietam poczatki). dawkujcie to tak jak nalezy, 10-20mg, a ujrzycie zakebistosc.
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
  • 1095 / 34 / 0
Też uważam, że jak ktoś potrafi zachować rozsądek i dawkowanie, nie wali ciagle sniffów tylko wrzuca doustnie, dobrze się odżywia (nie ma ujemnego bilansu kalorycznego) i śpi co przy dłuższym braniu nie jest problemem to można tak poleciec długo. Na plus jest to, że alfa zawsze będzie działać elegancko.

Najlepiej dorwać biały puder, sort kosa, zawsze działa nawet po kilku nocach bez snu, konkret dawka wywoła spoko samopoczucie , a nie psychozę z tępym napstrykaniem.

Tylko, jest mankament, że to uzależnia niemiłosiernie, ale działanie białego alfy pudru po kilku dniach brania bardzo się uspokaja, ze nie wchodzi wcale na ciało, spi sie bezproblemowo, a działanie na mózg jest przezajebiste cały czas, a nawet z czasem sie poprawia, bo uzależnia się mózg i kazda cząstka tego białego puszku jest tak dotyk wyższej siły sic.

Kryształy są dużo gorsze co latają obecnie od pudru co był 2 lata temu, bo nie mają takiej bezwzględnej siły działania na receptory jak puder.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 858 / 18 / 0
niezaczynaj

to co napissales to sama prawda ale wiesz jak jest w praktyce niestety
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.