Pojawił się efekt terapeutyczny, sny są bardzo wyraźnie, tworzą ciekawe historyjki, większość się pamięta, a czasem można w nich czynnie uczestniczyć, śnią się też narkotyki i nawet czuje się ich wpływ :) Dodatkowo od ostatnich trzech tygodni ani razu nie zaobserwowano paraliżu przysennego i towarzyszącego mu głośnego piszczącego dźwięku.
Co może oznaczać brak wizualizacji przy zamkniętych oczach? Jak to przywrócić, na pewno ma to wpływ na jakość mało regenerującego wzroku oraz na ilość wrażeń ze stanu psychodelicznego.
Ostatnio takie coś uskuteczniłem. Dorzutki działają, tzn. na mnie 2C-D działa w 90% wizualnie więc podbijały wizuale, mentalnie cały czas bieda nie z tej ziemi. Ale kurwa, te sniffy co chwilę... Czułem się jak na jakimś ketonowym posiedzeniu. Pojebany sposób na zarzucanie sajko i raczej tego nie polecam.
Dersu Uzala pisze:Testował ktoś kombinację 2C-D z 4-HO-MET? Intuicyjnie wydaje mi się świetnym miksem imprezowym...
Dołączam się do pytania, próbował ktoś, jaką kolejność polecacie lub byście polecili nawet jeśli nie próbowaliście?
Na razie testuję ~12,5 mg donosowo i muszę powiedzieć, że jest to naprawdę bardzo przyjemna fenetylka, która może zmienić moje podejście do całego rodu fenetylowego (poza DOC, który też jest całkiem przyjemny, minus czas działania i ładowania). Generalnie unikam fenyloetyloamin ze względu na koszmarny bodyload, wazo, czas działania i inne takie, ale tutaj mogę zaobserwować początki naprawdę obiecującej przyjaźni.
O samym działaniu przy tak niskiej dawce nie ma się co szczególnie rozwodzić, faktycznie przypomina miejscami MDxx, ale nie rozleniwia. Do pracy intelektualnej nawet by się nadawało, choć bym dawkę ciut zmniejszył. Muzyki się fajnie słucha i ogólnie wszystko się fajnie robi.
Za miesiąc spróbuję poważniej podejść do tej substancji, to zobaczymy co ma tam dalej w środku, ale póki co jestem przyjemnie zaskoczony znikomym bodyloadem, a czas działania to dla mnie plus, a nie minus.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.