Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1168 / 53 / 0
Mógłby ktoś porównać z Clonazepamem?
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
Moge opisac recenzje jako drugi wziałęm,trochę na palec

Ogołne miłe rozluznienie ,pozytywna energia,nie zamula aż tak i śpi się dobrze ogólnie wszystko na + :-)

Klona jadałem 2x razy i dawno temu jakieś tam drobne podobieństwa ma ale było to za dawno aby swtierdzić
  • 539 / 35 / 0
Clonazolam jest już dostępny u Polskich Vendorów. Nikt jeszcze nie próbował? Też mi zależy na porównaniu z Clonazepamem.
  • 1203 / 21 / 0
@up Przecież stronę wcześniej opisałem swoje doświadczenia z clonazolamem - chyba, że moja recenzja Ci nie odpowiada.
EDIT: Recenzje clonazepamu też masz w odpowiednim wątku. Chyba, że też nie pasuje :P
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 539 / 35 / 0
Czytałem, ale jestem ciekaw też opinii innych użytkowników. Nie bierz tego do siebie, po prostu zanim spróbuję to lubię sobie poczytać więcej niż jedną opinię o produkcie. Zwłaszcza, że w Polsce tylko puder jak na razie, chyba nikt nie ma kapsułek
  • 1203 / 21 / 0
Jeden polski vendor miał (ma) kapsy, poza tym łatwo można zamówić ze Szwecji.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 373 / 14 / 0
lepsze to od eti ?
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
Inne od etizolamu ale tez przyjemne mi LEKKO bardziej podoba sie eti ale to kwestia gustu ,poziom podobny
  • 334 / 6 / 0
Orientuje sie ktos jaka dawaka Clonazolamu jest odpowiednikiem 1mg orginalnego Clona?
Bo widze ze 250mg Clonazolamu jest w cenie 49zl, a paczka clonow (60mg) to wydatek okolo 50-60 zl + wysylka.
  • 1472 / 26 / 0
Niie Kieruj sie tutaj cena pewnie chodzi Ci o jednego Vendora który gram hometa za 150 pln

ja zawsze biorę sobie koncówke palca i i zlizuje nie wiem ile to moze być NG
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.