Roślina z rodzaju Nicotiana, jak również preparaty pochodzące z jej przeróbki.
Więcej informacji: Tytoń w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 324 / 6 / 0
Cleaner pisze:
przesadzasz, bynajmniej jak się zaprzestanie palić z dnia na dzień to nie ma takich efektów jak odstawenie hery z dnia na dzień.
Po odstawieniu hery objawy są duzo gorsze. Ale tak ogólnie to podobno trudniej rzucic nikotyne. Słyszałem to od wielu osób. Mówili że tak jest z własnego doswiadczenia i z badań podobno tez tak wynika.
Chociaż dla mnie uzależnienie od nikotyny było jednym z moich najsłabszych nałogów.
Ale w końcu każdy człowiek jest inny i inaczej reaguje na różne środki organizm.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / / 0
Ja tam różne papierosy palę. Jednak najczęściej to L&M blue (moje ulubione). Ogólnie to nawet nie palę dużo... Najwięcej to przy spożywaniu alkoholu spalam, chyba tak jak każdy zresztą ;-)
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
o to ja jestem inny - nie lubie przy piciu palić. a już szczególnie przy piwie - wtedy mi aż piwo nie smakuje, a bez fajki uwielbiam ;]
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / / 0
No ja właśnie najbardziej lubię do piwa palić. A jak samą fajkę palę to od razu mówię coś takiego 'ale bym się piwa napiła' :-D I ogólnie przy piciu to palę jak smok... Całą paczkę nawet.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Cleaner pisze:
o to ja jestem inny - nie lubie przy piciu palić. a już szczególnie przy piwie - wtedy mi aż piwo nie smakuje, a bez fajki uwielbiam ;]
No. Ja tak samo mam ;) Generalnie preferuję tak:
Wypić piwo, zapalić papierosa, wypić kolejne piwo, znowu zapalić papierosa itd. ;)

Za to nie potrafię sobie wyobrazić kodeiny bez papierosa. Lubię dopalić jak wchodzi, podbija mi to bańkie i powoduje NODDING :-D
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
dziwnie :p, ja do piwka wypalam z 3 petki. Dziennie schodzi paczka goldenow lightow ;], najlepsze fajki ktorych nawet marboro nie pobija, moze to przyzwyczajenie ?
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 324 / 6 / 0
To dziwne bo wszyscy których znam najwiecej pala do alkoholu. Ja tez dużo paliłem jak piłem a jak rzucałem palenie to na melanzu było mi najcieżej zrezygnowac ze szluga. Ale sie udało.
Są tez tacy którzy pala tylko wtedy kiedy piją ale predzej czy póxniej i tak zaczynaja palić nałogowo.
Ale kazdy jest inny i niektórzy moga nielubic papierosów do alkoholu.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: puchatek »
fajne są papieroski R1.polecam je osobom które chcą jak najmniej się truć.zawierają tak o:

sub.smoliste 1mg/papieros
nikotyna 0,1mg/papieros
tlenek węgla 1mg/papieros

lekarz mi je polecił :cheesy:
Uwaga! Użytkownik puchatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / / 0
Ja sobie dziś zamiast L&M kupiłam Pall Mall'e i też są spoko ;-)
  • 87 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gGg »
puchatek pisze:
fajne są papieroski R1.polecam je osobom które chcą jak najmniej się truć.zawierają tak o:

sub.smoliste 1mg/papieros
nikotyna 0,1mg/papieros
tlenek węgla 1mg/papieros

lekarz mi je polecił :cheesy:
Kiedyś chciałem je kupić ale nigdzie nie było. Ciekawe czy czuć coś wogóle jak sie pali :D Ale to by była dobra opcja dla niepalących do jarania z zielskiem pomieszać tytoniu z tych R1. Musze koledze powiedzieć bo zawsze nażeka że go boli gardło strasznie jak jara lolki
.
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.