4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ile paczek przerobiliście?
0-30
31
42%
31-80
13
18%
81-140
7
9%
141-więcej
23
31%

Liczba głosów: 74

ODPOWIEDZ
  • 147 / / 0
tak mniej więcej ile już przyjęliście pak Acataru, Apselanu czy Sudafedu, przez jaki okres czasu (od pierwszego razu), nie ważna droga podania :-)
Uwaga! Użytkownik AlternativeMD nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 858 / 19 / 0
wiadomo jaka opcja %-D ...

od półowy lutego do zeszłego tygodnia

z przerwą 3miesieczną na wakacje
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 147 / / 0
ja chyba mieszczę się w pierwszej odpowiedzi :-D
Uwaga! Użytkownik AlternativeMD nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 55 / 0
Przez siedem lat zawsze w ilości ok 10 sztuk tygodniowo.Wystarczy aby przerzucić się na coś innego póki nie dostałem jeszcze parkinsona. :-/
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 267 / 17 / 0
15paczek w tyg. to taka zaniżona średnia. Ech... Sporo za dużo tych pak zrobiłem, choć póki co pewnie mniej niż 885, nie wspominając o wariacie.
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 3523 / 55 / 0
a kto jest wariatem? :-D :-D :-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 205 / 1 / 0
W piatek przerobilem 9pak acataru i nie polecam przyjmowac kota w takich ilosciach :kotz: A tak to 5-6 pak tygodniowo pojdzie i tak ze 2 lata juz nie moge sie rozstac z panem kotkiem %-D
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 3523 / 55 / 0
@ locek jeśli koniecznie zależy ci na rzuceniu kota, a niespecjalnie na życiorysie to możesz go zastąpić jakimiś dopalaczami, ja się przerzuciłem na alfę pvp i 3mc. Kota nie brałem już kilka miesięcy i nie ciągnie mnie do tego.Dzisiaj dla samego wspomnienia przerobiłem 10 opakowań,ale kotek stracił w moim oczach. Szczególnie nienawidzę tych zejść oraz pustego portfela, po czasie dochodzą do świadomości też takie rzeczey jak manganizm. kotek to niebezpieczna zabawka :-/
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

• 570 / 9 / 0
z czasem wychodzi strasznie nieekonomicznie
dajmny na to 1g a-pvp starczy na dobrą nocke (i.v/wapo) cena ~25zl (strzal wychodzi jakies 2zl) za ponad 24h fazy samemu mozna do 48h przeciagnac ale kto wali szatany typu alfa samemu?
a kot dajmy na to acatar 12zl 1 strzal wejscie 10min niby bomby dochodzi do tego tracenie czasu na robienie tego wychodzi bardzo drogo %-D
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 11 / / 0
Też polecam przerzucenie się na 3mmc, wejście fajne tak samo jak przy kotku, a ekonomicznie i działania chemika ograniczają się do rozpuszczenia kryształu w wodzie %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.