Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1321 / 18 / 0
Hah! Fen, faktycznie to widać jak nic %-D
Jak kumple piszą do mnie tak samo wiem kiedy są na G, a kiedy nie.
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 150 / 3 / 0
Ja sie zastanawialem nad robieniem drinkow z dodatkiem GBL. W ilosciach dobranych tak, zeby wyciagnac wszystko co najlepsze z polaczenia g i alkoholu, minimalizujac skutki uboczne, oczywiscie dodajac substancje smakowe, tak jak w normalnych drinkach, zeby zabic smak. Na przyklad taki white russian z dodatkiem giebla. Takie cos moglbym pic calymi dniami.
  • 827 / 33 / 0
Delikwent10 pisze:
Hah! Fen, faktycznie to widać jak nic %-D
Jak kumple piszą do mnie tak samo wiem kiedy są na G, a kiedy nie.
G to tam chuj potrafie zqchowywac sie calkiem normalnje bedac pod wplywem, gorzej jak zmieszam z euforykiem %-D
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 278 / 3
Bakardo pisze:
Ja sie zastanawialem nad robieniem drinkow z dodatkiem gbl. W ilosciach dobranych tak, zeby wyciagnac wszystko co najlepsze z polaczenia g i alkoholu, minimalizujac skutki uboczne, oczywiscie dodajac substancje smakowe, tak jak w normalnych drinkach, zeby zabic smak. Na przyklad taki white russian z dodatkiem giebla. Takie cos moglbym pic calymi dniami.
Ja natomiast polecam drinki, które docelowo mają być bezalkoholowe, zaprawić gjeblem. Dobrze też smakuje klasyczny sex on the beach bez alkoholu, ale z GBL właśnie. Sok pomarańczowy i żurawinowy zabijają nieprzyjemny smak, a jednocześnie drink ma w sobie coś nietypowego.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 704 / 5 / 0
Nie potrafiłbym się raczyć drinkiem z gieblem, lubie jak od razu z pierdolnięciem wchodzi %-D.
A gdybym sobie nalał tyle, że miałbym to pić godzinę, prawdopodobnie bym zasnął.
Pod wpływem giebla potrafię się zachowywać normalnie, ale jak jest ekipa w której każdy bierze, to wtedy jest impreza.
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 278 / 3
Też lubię przywalić od razu wszystko za jednym zamachem. Doszło do tego, że nawet jak okazyjnie piję piwo, a piję bardzo rzadko, to mam nawyk wyjebania wszystkiego naraz, żeby "weszło".
  • 827 / 33 / 0
My gieblownicy juz tak mamy, posiedziec to ja se moge przy kawie, reszte inne trzeba przypierdolic z grubej rury co by "weszlo" ;-)
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 278 / 3
Kurwa, nawet kawę muszę zajebać na jeden raz. :D
Doszło do tego, że inne rzeczy również - obiad, poranny/wieczorny fap, naukę, wszystko. :D

...ech, ta substancja zmieniła moje życie.
  • 704 / 5 / 0
Nieno, aż tak to ja nie mam, ćpaki wy jedne najgorsze %-D

Chociaż, w sumie dużo osób mi mówi, że piwo szybko piję. Zawsze myślałem, że piłem je szybko od zawsze, teraz mi zamieszaliście w bani :-D.

A co do gieblówki - zamiast się bawić w jakieś drinki, wolę jebnąć 2.2 giebla na start i potem od razu browara. Jednego, ewentualnie dwa, bardzo fajne połączenie!
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 3 / 0
Dobry temat ! nie ma to tamto :D

Przypomniała mi sie kurwa smieszna sytuacja hahah w wakacje :D i to własnie teraz jak to czytam :D mianowicie :D po jakims intesywnym pochłanianiu gbla z moim kumplem u mnie w chacie ten mnie poprosił o to czy moge mu troche odlac nastepnego dnia :D spoko odlałem mu do "pojemnika na mocz" :D rano jak sie obudziłem to ten ancymon lezał na fotelu u mnie przed wejsciem do domu z Cygaretka skiepowana do giebla w pojemniku od moczu :D

kolor to miało prawie identyczny jak mocz a smak tytoniowy :D przepraszam, ze tak pisze chaotycznie ale przypomniałem sobie ta scenke :D i kurwa pieje ze smiechu i w dodatku na "czeźwo" :D

także polecam jak cos "umoczyc" cygaretke na np. dobe w GBL i fajnie zmieni to kolor + aromat tytoniu. Fajna sprawa ;D
nie chcesz ? nie szkodzi.
zachcesz. nie będzie !
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.