Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1628 / 196 / 0
Różnie wchodzą, do pierwszych efektów potrzeba od 20 min przy dobrze zamontowanym 25C do 1,5h przy 25I.

Moim zdaniem pasuje to do ~1mg 25I-NBOMe. Mnie trzyma mniej więcej tyle ile autor napisał.
  • 1874 / 96 / 127
Niech autor kupi oba odczynniki i da znac, o ktorym byla mowa. Jestem ciekaw
wolna molekula
#mops
  • 3898 / 238 / 13
Może DOB - ma niższe dawkowanie i sensowna dawka mieści się na tych mniejszych kartonach.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 142 / 4 / 0
DOB ma teoretycznie znacznie dłuższy okres działania, mam przeczucie że to była po prostu dość niska dawka doca. Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

W niedalekiej przyszłości ogarnę zatem doca i dam w tym wątku znać, o ile nie zapomnę :*)
jak Państwu minęła noc? pewnie wypiło się trochę, co?
nie proszę Pana, staliśmy się jednością ze wszechświatem i wiecznością
  • 3898 / 238 / 13
Z dox'ami jest tak, że jak przyjmiesz mniejszą dawkę to i działanie ulega skróceniu. Właściwie z każdą substancją tak jest, ale przy dox'ach jest to szczególnie zauważalne.
  • 142 / 4 / 0
Może w takim razie to jednak była malutka dawka DOBa, albo jakiś NBOMe?

Jak postanowiłem tak i zrobiłem - sprawdziłem i to raczej nie był DOC. Teraz już widzę że takie porównywanie jest cholernie trudne, bo te wszystkie efekty są bardzo płynne i dość podobne do siebie, ale zawsze można poteoretyzować.

DOC w porównaniu załadował się nieco szybciej, stymuluje znacznie mocniej, jest 'głębszy' jeśli chodzi o działanie empatogenne, dawał mniej euforii samej z siebie i przy tym więcej tego uczucia jedności. Afterglow też był trochę inny, bo z docem nie było czuć za bardzo stymulacji na drugi dzień. Czuć było też że siadł mocniej na ciało, przez chwilę mocno bolały mnie kichy, w pewnym momencie czułem też że coś niekomfortowego działo się z jednym okiem, pewnie ciśnienie śródgałkowe trochę skoczyło.

Reasumując - chuj wie, ale patrząc głównie na afterglowa, myślę że docem to to nie było, co w zasadzie nie ma większego znaczenia, bo DOC spodobał mi się jeszcze bardziej. :*)
  • 3898 / 238 / 13
Jakie masz doświadczenie z psychodelikami? Może każdy następny będzie Ci się jeszcze bardziej podobał ;).
  • 142 / 4 / 0
Z takimi rasowymi psychodelikami - minimalne, może oprócz muchomora, który zadziałał słabo. Masz racje, zakochałem się w psychodelikach, a nie w konkretnej substancji. Następne będzie 4-AcO-DMT i 4-HO-MiPT :*)
  • 1329 / 58 / 0
No to masa poznawania jeszcze przed Tobą, fajnie masz ^_^ Ale doświadczenia po tryptaminach to już zupełnie inna jakość niż takie DOC.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 142 / 4 / 0
Domyślam się, ale i z samym docem już osiągnąłem wyraźną poprawę w sferze emocjonalnej :cheesy:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.