Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 137 / 10 / 0
Szwedzi na swoim forum podają, że bardzo słabo aktywna podawana oralnie, polecają sniff w dawkach do 20mg
  • 1053 / 76 / 0
Nie wiem co poszlo nie tak, najdalszy lot zycia. Bylem pogodzony z tym, ze umre. Stracilem totalnie wiez ze swiatem, nie potrafilem mowic, chodzic ani widziec, po wciagnieciu - szczerze mowiac nie wiem - ok. 20, 30 mg na wrzucone wczesniej 20mg meo-nipta i emke po 10 minutach dalo mi kosmiczne OEVy zlozone z krzywych linii, wsteg, wiazek swiatla, a caly pokoj mienil sie jakby migajacymi neonami. Dziewczyna, ktora jadla to ze mna pytala powaznie, czy my to przezyjemy, ja ja uspokajalem, mimo, ze nie moglem skleic zdania. ogolnie nie bylo w tym wszytkim wiekszej paniki, bardziej oslupienie i zagubienie. Mozg przetwarzal zbyt wiele informacji niz byl w stanie, momentami slsyzalem w glowie odglos wirujacej pralki, wszechobecne bylo uczucie wielkiego przemijania i rozkladu. Przytulajac dziewczyne nie "przytulalem dziewczyny' jako osoby, tylko dokonuywalem jedynego, posiadajacego w danej cwhili sens aktu zycia. Anka nie byla Anka, tylko czysta idea. Brzmi to wszystko dziwnie, ale to jest dokladnie to co czulem. Muzyka mieszala sie z dzwiekiem wspomnien i niezidentyfikowanym buczeniem i trzaskiem oraz z w/w dzwiekiem silnika w glowie. Poddalem sie jednak temu i minelo. Dzewczyna meczyla sie troche, gdyz probowala stawic opor doswiadczeniu.
Nie mam pojecia ile trwalo to wszystko, mysle ze jakies 4, 5 godzin z czego peak ok. 2, ale to tylko przypuszczenia.
Nie jestem pewien bodyloadu - nie do konca to ogarnialem. Na bank pocilem sie strugami, a cale cialo trzeslo mi sie jak galareta. Wydaje mi sie mimo to, ze serce w normie. Z nosa cieklo mi strumieniem.

Nie wiem, skad taki mocny lot - niewykluczone, ze pomylilem worek z C30 nBOME, ale z kolei to ma dawkowanie ok. 1mg, wiec mogoby byc serio niebezpiecznie.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
nic nie pomyliłeś tak samo stestowala to moja kobieta ok 15mg sniffem peak ok 4h z czym od 21 do 10 rano nadal nie potrafila normalnie mówić... wymiotowała cala noc po tym nie widziala nic i tak samo juz myslala że po niej... tak że tylko płacz z panika i totalnej bezwładności ciała dla tego nie polecam powiedziała ze to bylo coś najgorszego co w zyciu ją spotkalo...
  • 1053 / 76 / 0
Ja sie troche balem,ale nie bylo tonieprzyjemne doswiadczenie. To chyba moja ulubiona tryptamina, sila lotu porownywalna do DMT, tylko mniej mistycznie.

Jak w ogole z bezpieczenstwem walenia tego? Wiadomo cos o wplywie na organizm?
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 2 / 0
Dostałem tego 3 tabletki po 8mg.
Warto ? :)
da sie ogarnąć tą psychodele ?
Jakie są główne działania ?

Brałem raz kiedys 5meo mipt
  • 183 / 11 / 0
gramik1g pisze:
Dostałem tego 3 tabletki po 8mg.
Warto ? :)
da sie ogarnąć tą psychodele ?
Jakie są główne działania ?

Brałem raz kiedys 5meo mipt
Do mipcik'a jak dla mnie ,mało podobne . Nie wiem jak działa oral , ale plus minus 20 mg sniffem zmieniło świat nie do poznania . Wizuale czasami nie do ogarnięcia , przepiękne trójwymiarowe cev'y . Ma to ogromny potencjał na moje.
  • 21 / 1 / 0
Co sądzicie o nie dużych dawkach 5-MeO-MALT na imprezy typu Protector albo coś w ten klimat muzyczny (ogólnie mocne techno)? Mam na myśli jakieś nie duże dawki oczywiście...
(Może pomysł na jakiś mix na impreze? Domyślam się że feta albo mefedron po prostu spłycą działanie - mam rację?)
  • 28 / / 0
Zastanawiałem się jak wprowadzić Kobietę w tryptaminy ( imo raz w życiu TRZEBA zobaczyć świat w taki sposób :) Jej 1 raz, dostała ok 15 mg, ja bliżej 30-40. Myślałem nad Ho Metem, ale kolorki i majowie + płynięcie muzyką, to trochę mało i moim zdaniem nie o to tu chodzi (widziałem to przy dawkach ok 30mg bez tol.)

Minusy - mieliśmy ciężki BL, 20 min w toalecie Kobiety, ja raz miałem potrzebę - błąd? kapsułka - po coffeinie???? Mogliśmy rozpuścić w soku, pewnie byłoby łagodniej

Jej wizje przy kontroli umysłu były fenomenalne! 15 poziomów samej siebie (ostatni, widziała przyszłość co się - przypadkiem- sprawdziło :) )Do tego Zanzibar i opalanie, 4 wszeświaty... to opis na tripa, więc skracam :)

A majowie też byli! Gapili się w łazience i nie mogła przez nich sikać ;)

Najlepsza z tryptamin!!! I mój i Jej 1 raz były niewiarygodne, wspaniałe, bez strachu w nieznane :)

scalono mr_b

Nie wahaj się :) Najlepiej samemu, bez muzyki (przeszkadza, przynajmniej mi). Czekają Ciebie cuda :) tylko dużo pij (suszy). Trzyma długo, nawet do 8h, bez światła lepiej (może jakieś w korytarzu, delikatne?).
  • 183 / 11 / 0
Jest ktoś w stanie porównać działanie malt'a przyjętego oralnie , do podania donosowego ? Moja dziewczyna ma niezrozumiały dla mnie wstręt do wciągania czegokolwiek i tylko p.o wchodzi w grę.
  • 4894 / 853 / 0
Bardzo tu cichutko, co nikt tego nie cpie %-D ?? Opisujcie cos wiecej co by bylo dla potomnych substancja od dawna dostepna a tu raptem 3 strony, co z wami? taka chujowa ta tryptaminka? :)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.