Ile wziąć na sylwestra?
Planuje na rozruch wziąć bombkę 250mg + sniff ~80mg.
Zacznie się jakos o 21-22, chcę mieć fajną fazę do ~8 rano.
Jak dawkować? Dorzucać oral, sniff, oba?
Jaka bombka? 2 razy po 125 mg czy może raz 250?
Będzie do tego szło sporo alkoholu.
B4 działa na mnie o wiele lepiej oralem, ale że mam sentyment do węgorzy zawsze dociągnę jakiegoś szczurka. Jeśli to Sylwester i nie będziesz balował sam to bym zamówił 5g raczej. Sympatia, życzliwość i czynienie dobra i tak Ci się włączy, to będziesz miał wystarczająco do rana, żeby posypać też innym. I tak to zrobisz sfazowany anyway ;) poza tym piątka wychodzi taniej niż trójka, więc bierz bracie śmiało
I tak się nie zmarnuje :finger:
mozliwosc1234 pisze:4-8 mg etizolamu i zzzzzzzzzzzzzz lulasz
Jeżeli nie masz w ogóle tolerancji to możesz ewentualnie 200mg zjeść. Od 250mg nic Ci się nie stanie, ale sort o którym mowa jest całkiem si, więc możesz mieć grubo. ;)
@SC A może 5mg na łyżeczce, która odmierza 15mg?
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Tez sie tak mocno pocicie po piciu/bombkach?
@failboy różnie, w zależności od tego jaki sort i jak stoję z tolerancją.
w duszy.
Lepiej załadować raz a porządnie, niż co chwila dorzucać i czuć się niedoćpanym
A powiedzcie mi jak to jest z tolerancja? Po jakim czasie zaczyna ona spadac?
w duszy.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki
Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund
Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat
Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.