Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 137 / 10 / 0
Witam.
Podejrzewam, że to efekt sidow biedaketonow, probowalem tryptamin i fenylek - i jest ok. Nic jednak nie jest dla mnie tak przyjemne jak Tramal/Dolargan ;) Pewnie to błogosławieństwo, bo jak widzę co robią koledzy, jak potrafią siedzieć tydzień, czasem dwa bez mycia się, dopuki jest coś na stole to się cieszę, że te kilka razy nie mogłem czerpać pełnej przyjemności z b-k ;)
  • 5774 / 1184 / 43
Ja to chyba do psajko się nie nadaje. Miałem takie szajby że wszystkich bym pozabijał. Kiedyś się wezmę i opisze to na NG. Od tego czasu nic z psychodeli. W bani się już pierdoli.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 568 / 53 / 0
O, london5, znam parę osób, które miewają podobnie. To chyba taki typ człowieka, jednym sajko podchodzi w samotnosci, innym w towarzystwie, a niektórzy po prostu mają krzywo.
"Even the smallest person can change the course of the future"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.