ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Zadam oczywiście standardowe, przeruchane już pytanie: jaka dawka na 1szy raz? Ważę z 60kg (no leciutki jestem), pare razy się już coś zaćpało, ogólnie zwykle mi jest przyjemnie. Ale czy można przejebać serducho? Zaczynam sie właśnie troche o nań bać, szczególnie, że na trzeźwo już bije trochę szybciej niż powinno. O ile sam profil działania, to "leń" z tego co wyczytałem i nie mam się spodziewać dużej stymulacji, to proszę o rozważną dawkę (amator białych prochów jestem, dla mnei to taki symbol wykurwienia).
I wish I knew how to travel in time…
  • 466 / 10 / 0
Mam takie pytanie. Pamietam jak doradzaliscie mi ze feta+5mapb to fajny miks... Wedlug mnie nie feta zabija magie 5mapb i przez nią staje się bardziej ogarnięty. NIe podoba mi sie to, a na 5mapb czuje sie wspaniale.
Zastanawiam sie czy nie polaczyc 3mmc+5mapb jaki da to efekt??
  • 63 / / 0
Nie powinno łączyć się tych dwóch substancji. Każda z nich silnie działa na serotonine i można sobie krzywdę zrobić :D co do mixu 5mapb z amfetamina - do mnie też on nie przemawia. Ogólnie 5 działa na mnie bardzo stymulująco i amfetamina w ogóle mi z tym nie podchodzi.
  • 581 / 91 / 6
Podsumowując offtop: feta działa inaczej niż 5-MAPB i kropka. To że stymuluje to o niczym nie świadczy. alkohol i tramadol "anty-stymulują", ale tych ze sobą nie będziesz zestawiał chyba. Jeśli nie czujesz wyraźnej różnicy, innej niż jakościowa, to albo ktoś robi cię w chuja, albo jesteś dziwakiem. Deal with it. 5-MAPB ma u mnie dość fajne stymulujące wejście trwające może 10 min, a później tylko plusz i empatia (nie mylić ze słowotokiem). W 10 minut po wciągnięciu krechy raczej miałbym ochotę na coś innego niż leżenie w łóżku i przytulanie się.
@dzonty Może spróbuj zmienić proporcje po prostu? 5-MAPB normalną dawkę, a jak zacznie cię przymulać to kreseczkę na rozruch. Taką co byś ją na trzeźwo ledwo co poczuł. W mixie raczej powinieneś ją poczuć mocniej. Zakładam, że odczekałeś od ostatniego razu i to nie kwestia tolerki. A co do mixu z 3mmc to powinno być spoko, tylko czasy działania się rozchodzą. Jak coś napisz jak było.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 1 / / 0
Nie mam dużego doświadczenia z euforykami, brałam pierwszy raz 5mapb pare dni temu i dziś postanowiłam podzielić się moimi odczuciami. Brałam ten narkotyk z doświadczonym zawodnikiem, który obiecał, że na pewno nie odejdę z tego świata -tyle mi wystarczyło. Rozpuściliśmy po 80mlg dla każdego. Po pierwszych 20 min zdążyłam odczuć różnice, chociaż jemu wydawało się, że sobie wkręcam po całym tripie, wiem że były to działania narkotyku, -lekki chaos w głowie, inaczej słyszany głos. Po godzinie jakby coś pierdolnęło, w głowie wielki chaos, muzyka wręcz się rozpływała, poczułam lęk, lekki ucisk w klatce piersiowej, bóle głowy, WKURWIENIE, po chwili wszystko minęło, w jednej chwili -błogostan, niesamowita empatia, gadatliwość, dotykałam muzyki, wszystkie zmysły działały silniej, wstałam ogromny ból w brzuchu, (nie jadłam prawie nic od 2 dni więc nic dziwnego) czułam jak substancja wyżera moje wnętrzności do o koła pełno jedzenia na które nie mogłam patrzeć. Wypiłam duża ilość wody, zapomniałam o bólu. Wszytsko czego doznałam było niesamowite. Po 2 latach regularnego palenia mj, zawsze mam problem z oddychaniem, tutaj nawet o tym nie myślałam, czułam się cudownie fizycznie jak i psychicznie. Powiedziałam wszystko co leży mi na sercu, ujrzałam swoją duszę, problemy które ze mnie w jednej chwili wypłynęły i dalej mogłam się rozkoszować pięknem tej substancji. Wszystko co robisz daje Ci tyle radości, jakby całe zło zniknęło z tego świata. Najlepszym określeniem na to jak się czułam jest -pluszowa żelka :-D, wszystko było pluszowe, dotyk przecudowny. Jak macie włączoną pralkę, polecam się na niej położyć :-D
jedynymi minusami: ból w brzuchu który po 6 godzinach był naprawdę nie do wytrzymania, ale to przez moją głupotę :wall:, szczękościsk -mogłam spokojnie odgryźć sobie palca, ale to nic nowego przy pierwszej styczności z tym narkotykiem.
z moim małym doświadczeniem (był to trzeci twardy narkotyk) 9/10 ;-)
  • 329 / 5 / 0
Po jakim czasie od zjedzenia bombki 5mapb walić 4aco?
Od razu? Czy po jakiś 30 min?
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 413 / 8 / 0
Chciałem tylko dodać, że skurwysyńsko się człowiek poci na wjazd. Nie warto ubierać świeżych ciuchów %-D
Muszę też stwierdzić, że rewelki nie widzę (może to dlatego, że sniff), dziwi mnie, że ludzie tak chwalą. Nadal podtrzymuję tezę, że RC są dla tych co nie mogą ogarnąć rzeczy nielegalnych (oczywiście pomijam te psychodeliczne rc)
  • 149 / / 0
Impreza z ludźmi na alko po 5-MAPB da radę? Ogarniemy rozmowy z nimi, czy z pysków będzie widać, że jesteśmy zrobieni jak świnie?
  • 63 / / 0
Ciężko będzie. Chyba ze to sami swoi :d
  • 149 / / 0
Cholera. Wlasnie sporo obcych. Co innego sie nada na taka impreze nie bedac przy tym zbytnio stymulantem?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.