Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
dodam, ze przedwczoraj zjadlem 10 mg sedamu i nie poczulem absolutnie nic ;p
Witajcie, jestem w trakcie odstawiania lekow ( to moja decyzja) obecnie zszedlem na 0,25 mg alpry dziennie w dwoch dawkach po pol tabsy, do tego odstawiam mozarin. Lekarz powiedzial ze alpre moge odstawic odrazu i nic mi nie bedzie, ale boje sie tego bo jak nie wezme to odrazu mi sie pogarsza smaopoczucie itd.. Mam 2 pytania:
1 jak sadzicie moge odstawic zomiren odrazu z dnia na dzien? i po ilu minie ten efekt odstawienia?
2 Odstawenie Mozarinu 15 mg mi rozpisal na 10 dni 7 dni po pol tabletki 3 dni po cwiartce.
Prosze o komentarze, ogolnie boje sie lekow i skutkow odstawiennych pozdrawiam
Po przerobieniu ok 60mg w 1,5 miesiaca czyli stosunkowo niedużo, wyczuwam wiele przewleklych symptomów opisanych tutaj ( po 3 miesiacach od odstawienia )
http://www.benzo.org.uk/polman/bzcha03.htm#27
Za to dobrze sprawdza sie na wszelakich zejsciach, nasennie oraz do niektorych mixow.
Jeżeli nie będziesz wyrabiał "na sucho", to może pomyśl o zamianie na jakieś słabsze i dłużej działające benzo. Osobiście polecam klorazepat - zdaje egzamin i bardzo długo działa.
Odnośnie różnych leków z alprą - na mnie najlepiej działał oczywiście Xanax, ale tuż za nim był mało wspominany tutaj Afobam. Alprox i Zomiren były wyraźnie gorsze.
Wielkie dzięki za info.
Nie wiem czy jest. Jak ja brałem ten syf, to zawsze był problem z dostaniem 2mg (tyle, że ja kupowałem xanax).
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.