Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Szukam informacji i znaleźć nie mogę. Nie jest to narkotyk ani dopalacz. Jest to zwykły lek wykorzystywany w odpowiednim stężeniu na porost włosów. W Polsce zależne od stężenia roztwór 2 % bez recepty 5 % z receptą. Czy legalne jest zamówienie minoxidilu o 99 % czystości np. z poza UE ? Będę wdzięczny za pomoc.
  • 1957 / 230 / 0
Jak bez recepty, to raczej legalny.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 501 / 7 / 0
@up czy w ogóle przeczytałeś post tego człowieka? przecież minoxidil 5% jest na receptę.
  • 545 / 8 / 0
Po pierwsze, to pytanie nie wymaga zakładania nowego wątku. Po drugie, jest to legalne. To nie jest narkotyk. Tylko w naszym ziemniaczanym kraju to jest na receptę. Możesz zamawiać.
Luk.low@interia.pl
  • 1957 / 230 / 0
piotredy pisze:
W Polsce zależne od stężenia roztwór 2 % bez recepty
ogarnij się wolfster
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Minoxidil w roztworze 2 % jest bez recepty za to 5 % już jej wymaga ja chcę zamówić puder o stężeniu 99 % z zagranicy. Jak wygląda kwestia prawna zamawiania leków na receptę z zagranicy. W jakiej instytucji zostaną mi udzielone informacje na ten temat.
ODPOWIEDZ
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.