To był na pewno 5-Meo-Mipt, dobre źródło i pewność co do substancji. Ja tam wjazdu na serducho nie czułem, ale BL był zawsze dość mocny, szczególnie nudności i bóle brzucha.
W takim razie nieźle chujowy ten 5 meo mipt. 5 meo dalt kiedyś jadłem i nic nie klepał, może po około 100 mg lekkie zwiększenie hppd. Szukam po prostu dobrej tryptaminy.
15mg przy słabej tolerancji na pół pusty żoładek, ma potencjał substancja.
Zabrała mnie w podróż w głębie siebie wszechświata? Rozkmiń na jego temat :D
Przeżywałem już podobne stany gdzie miałem wrażenie że czas zagina miejsce i rzeczywistość.... - ale nie przy zachowaniu takiej klarowności umysłu, trafienie bad tripa przy tej ilości nie było możliwe nawet przy przykrych rozkminach i sporym przepaleniu :-)
BL... no może coś mnie nawet przez chwile skręciło?
albo i nie - na pewno lajt skończył się pluciem sobie w twarz:
"no tak .....prowiant trzeba było zabrać, minęło tyle czasu że zacząłem umierać z głodu i muszę przestać przemieszczać się w czasie, a skierować się do kuchni po kanapkę". Wracając z misji "kanapka" zostawiłem ją w taollecie jak bozia chciała... :-D dalej nic już nie zakłócało mojego trpia poza buszkiem i papierosem.
9-10/10 ja dla mnie - czuje się jak po delikatnym ego death "niema takiego picia! :-D "
na pewno wrócę z większa dawką :) pozdrawiam!
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Leżałem tak z godzinkę może dwie, na wpół świadomy, a na wpół przebudzony po "szczycie" fazy, albo przynajmniej mi się tak zdawało. Zapalam światło, zgaszam... Biorę łyka picia, a potem znowu czuje ten ochydny smak. Ale co za różnica? To nie w tym rzecz. Leżałem tak przez całą kolejną noc, wiedziałem że wszystko będzie dobrze, ale przez chwilę było mi na prawdę ciężko. A dlaczego? Bo tym razem wszystko zależało ode mnie... Wszystko
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.