Mam możliwość zakupu blottera 25C-NBOMe (dawka 1,5mg)
będzie to mój pierwszy psychodelik w ogóle i mam takie pytanie.
Czy po takim czymś zmienia się myślenie człowieka i postrzeganie niektórych spraw? Mogą wystąpić skutki uboczne ?
Trochę się boję i nie chce zrobić sobie siana z głowy,kolega mnie straszy że czekać mnie będą naświetlania...
Jakie trzeba mieć podejście do tego typu używki?
Z góry dzięki za wszystkie rady i info
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Nowinek98 pisze:Mogą wystąpić skutki uboczne ?
Trochę się boję i nie chce zrobić sobie siana z głowy
- Hurrra będę wielką artystką!!!
Z psytrance od 2012 roku.
Jestem odklejona.
Więc czasem chyba lepiej zarzucić znaną substancję RC o wiadomej masie, niż losowego pseudo-kwasa.
Co do zmiany myślenia i postrzegania, to jest raczej kwestia bardzo indywidualna i zależna od wielu czynnikow. Ogólnie za pierwszym razem, nie wiadomo czego sie spodziewać :)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.