Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zjedliśmy z koleżanką ja 220mg ona 180mg i szału nie było, co więcej działanie browarów przebiło działanie tej substancji. Nic godnego uwagi.
Warto zamówić, gdy jeden z vendorów dystrybuuje to w cenie 53zł/g? :rolleyes:
EFLEA chyba nie zostanie objęta ustawą ^_^
nawet nie wiem czy działało. Starałem się dowalic do pieca ile dała fabryaka tu :/
Moze dlatego, ze byłem w trakcie badań nad innymi odczynnikami i dowaliłem taki mind fuck :D
Są RC które przy podaniu anwet niewielkiej ilosci oznajmia nam w głowie "HELLO! JUŻ JESTEM" i wiesz, ze to to. Że działa, pusuje i kręci Ciebie. I są takie które potrafią długo milczeć.
Tak miałem z 4cmc, początki słabo, słabo. Teraz jestem w stanie polecić to każdemu chemikowi :)
xzx
mdai 1000000 % razy lepsze
Powód: Vendor
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.