Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Jestem użytkownikiem różnego rodzaju suplementów dla sportowców, i niedawno pojawiła się w odżywkach tajemnicza substancja/wyciąg - Dendrobium. Według ogólnej opinii ma to być zamiennik geranium (DMAA). Jak jest w istocie? Czym jest nowy ekstrakt, substancja oraz jak działa? :-D
Mam supla Show Time 2.0 od IHS.
W jednej porcji: 200 mg Dendrobium extract.
Przedtreningówkę Show Time 2.0 oceniam jako bardzo dobrą, kosztuje 100 pln, ale jest aż 72 porcje, śmiało można walić po 2. Jedna starczy, dwie jest wymiota na treningu
Jednak w porównaniu do supli bez tego dendro, to czułem wyraźną różnicę, efekt na tereningu podobny jak po gerze - trening na 100%, dobre skupienie, efekty sercowe żadne albo znikome, po treningu najchętniej być zrobił jeszcze jeden, albo pobiegał. Skupienie i motywacja utrzymuje się do wieczora, raz miałem problemy z zaśnięciem. To co różni dendro od gery - subtelniejsze działanie, brak kołatania serducha, brak zejścia, i oczywiście brak pożądnego pizgnięcia
A teraz zostawiam dla Was zadanie - testowanie, analiza substancji, WTF, z czym mamy doczynienia i...
CZY KTOŚ WIE COŚ WIĘCEJ? :-) Pozdrawiam wszystkich, w szczególności świadomych psychonautów ;)
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.