Skoro mam juz posadzic na dworzu to dokupie sobie nasionek. Co polecacie na taki klimat jak jest w UK? Która odmiane?
Ja osobiscie nigdy nie sadzilem (sadzic sadzilem, ale nic nie wyroslo), ale mój "wspolnik" ma 10 letnie doświadczenie w rolnikowaniu z tym ze powiedzial mi, zebym to ja zadbal o nasiona.
Nie wywalajcie tego tematu, bo zapewne bede robil fotorelacje na bierząco dla potomnych. Nie wkurwiajcie się tez, ze moglem sobie uzyc search... chcialem zeby moj problem byl potraktowany indywidualnie :-)
Hawk!
Plemiona łączmy się!
a poza tym to weed ktory rosnie pod lampa zawsze bedzie lepszy niz na out
mysle tez o wczesnych odmian takich jak :
early misty
early girl
early bud
a w szczegolnosci :
LR
LR#2
MasterLow
pozdro!
- Holand Hope itd itesre to co poprzednik podał też git...
TOP44?? mozna spróbować moim zdaniem ma szanse...
mam 10 Early Misty i 4 Top44, w glebie sa 3 Early Misty i dzisiaj pojda ze 3, albo od razu 4, Top44. Dostalem też gratis Hollands Hope sztuk 1. 15 nasionek, ciekawe co z tego wzejdzie...
jak tylko cos sie wykluje zrobie zdjecia :-D
Juz mnie kur......ca strzela bo mam metlik w głowie co wybrac na outa.
Zastanawiam sie nad tymi odmianami na outa
HH- nirvana
early misty- nirvana
easy sativa
w gre wchodzi jeszcze skunk no1 regular lub femi ( co polecicie)?
Chyba przeczytałem wszystkie recenzje iid itd ale dalej nie moge sie zdecydowac.
Easy sativa przekonuje mnie bo nasiona sa femi. i mam pytanie jak wypadaja nasiona nirvany femi/regular?? tzn jaka jest roznorodnosc w paczce. I jaka moc HH i early misty w porównaniu do easy sativy.
i jeszcze jedno znlazłem topic gdzie ktos pisał ze na outa lepiej kupowac nasiona regular czy to prawda ? Wiem ze jak wybiore regular to bede mógł miec nasiona na przyszły sezon itd ale czy jest jakas róznica w mocy i plonach??
Pozdrawiam z góry dzieki za odp.
indu pisze:
i jeszcze jedno znlazłem topic gdzie ktos pisał ze na outa lepiej kupowac nasiona regular czy to prawda ?
indu pisze: jak wypadaja nasiona nirvany femi/regular??
czy jest jakas róznica w mocy i plonach??
regular 51,04% zenskich
moc i plony zależą od kodu genetycznego ziarna, od doświadczenia rolnika, pogody.
Pozdrawiam
sadzenie:
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
roślinki po 4 dniach: :-D :-D :-D
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
i po 10 dniach! ale zapierdalaja: :cheesy:
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy
Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.