Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Jak przy takich dawkach funkcjonuje pamiec dlugotrwala/krotkotrwala?
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
GBL moze inaczej smakowac, jebac tym w czym go trzymano ale dzialanie psychotropowe musi byc takie samo i po prostu nie ma racjonalnego wyjasnienia zeby bylo inaczej.
Poza tym GBL ze wzgledu na jego specyfike nei da sie niczym rozcienczyc, to nei feta ze mozna dosypac kilo tynku albo apap pokruszyc
MI po 0,8 bylo troche milej , pozniej niezle mnie zmulilo na dwie godziny i myslalem ze przysne generalnei zadna rewelacja, Phenibut i baclofen dawaly mi euforie bez tego ciezkiego uczucia najeby.
Inna sprawa ze biore teraz coaxil i pewnie to moze miec wplyw,na zejsciu dostalem bolu glowy i pozniej nieprzyjemnej stymulacji, butla poczeka az przestane brac leki bo nei ma sensu sie katowac na sile.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.