Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2278 / 278 / 3
Też się nad tym zastanawiałem i wiesz, co się zmienia moim zdaniem? Odpowiedź jest bardzo prosta.

Zmienia się Twoje nastawienie - pierwsze razy to oczekiwanie na nieznane de facto i przeżywanie wszystkiego ze szczególną uwagą. Później przychodzi przyzwyczajenie do działania i osłabienie "pozorne" efektów. To się zmienia.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 704 / 5 / 0
Prawie wszystkie "pierwsze razy" są najlepsze, bo nie wiesz czego się spodziewać.

Pierwszy skok ze spadochronem będzie najlepszy, bo nie wiesz czego się spodziewać.
Tak samo jest z gieblem i innymi substancjami.
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 278 / 3
Dokładnie. Tyko fap zawsze jest tak samo dobry (albo i nawet lepszy!).
  • 76 / / 0
Niby tak, ale cholera, to zupełnie inaczej teraz kopie! Wtedy były miękkie nogi, slow motion, "płynięcie", totalne wyjebanie na wszystko, kurwa, nawet wtedy policjantów sam zaczepiłem, żeby się z nich trochę ponabijać xD Teraz biorę sporo mniejsze dawki, ale gdybym wziął takie jak wtedy, to prędzej bym usnął niż podobny efekt uzyskał ;/

To jest swoją drogą najgorsze, jestem strasznie podatny na senność, za to kumpel z którym często popijam wcale, raz gdy totalnie przejebaliśmy dawkowanie ja byłem kompletnym zombie które on, po tym jak tylko bełtnął, musiał odprowadzać do chaty...

Żeby teraz fizycznie mieć takie efekty muszę mieszać z alko, a żeby osiągnąć jeszcze dodatkowo taki poziom wyjebania to alko+giebel+kofeina - pffff. Z drugiej strony jak wtedy chciałem (czy też raczej "musiałem") to byłem monter w 5 sekund, a to by wskazywało na nastawienie... Jak do tego wrócić?! Jak żyć?!
  • 2278 / 278 / 3
Spróbuj z jakimiś lepszymi (bardziej euforycznymi) stymulantami od kofeiny - zobaczysz, że będziesz zadowolony. Ja testuję od jakiegoś czasu miks GBL + EPH, który jest bardzo tutaj polecany, ale nie czuję się po nim najlepiej: lekki niepokój, ucisk z tyłu głowy i wysokie ciśnienie. Świetnie natomiast mi się komponował GBL z brefedronem. Totalne wyjebanie na wszystko, ogromny spokój ducha i poczucie spełnienia. Powinieneś spróbować.
  • 1342 / 48 / 0
Fenetylamina pisze:
Totalne wyjebanie na wszystko, ogromny spokój ducha i poczucie spełnienia.
To tak naprawdę efekty brefedronu i niewiele ma do tego GBL.
SESH
  • 567 / 53 / 0
Co tu dużo mówić. Wiadomo, że S&S ma znaczenie, jak przy wszystkim. Ja najbardziej lubię polać i od razu wyjść się gdzieś przejść. Do tego fajka i jest zajebisćie. Co inengo jak siedzisz w domu, bomba się załącza, a ty zamulasz... :zzz:
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 2278 / 278 / 3
Strangled Cat pisze:
Fenetylamina pisze:
Totalne wyjebanie na wszystko, ogromny spokój ducha i poczucie spełnienia.
To tak naprawdę efekty brefedronu i niewiele ma do tego GBL.
Dopiłem GBLa na peaku i zapewniam Cię, że nie było to placebo, bo pokierowało fazę w bardzo przyjemnym kierunku.
  • 1342 / 48 / 0
Nie wątpię, co nie zmienia faktu, że to bref jest królem tego miksu, a GBL to tylko drobny dodatek.
SESH
  • 704 / 5 / 0
Po gieblu obowiązkowy szlug na zagryche.

Najlepszy napój, z którym pić giebla to energol - trochę pobudzi, a to czasem jest bardzo potrzebne i potrafi zmienić fazę.

GBL + etylofenidat = <3
GBL + Bref/3MMC -> idealnie się uzupełniają
GBL + prawie wszystko -> %-D
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.