Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zmienia się Twoje nastawienie - pierwsze razy to oczekiwanie na nieznane de facto i przeżywanie wszystkiego ze szczególną uwagą. Później przychodzi przyzwyczajenie do działania i osłabienie "pozorne" efektów. To się zmienia.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Pierwszy skok ze spadochronem będzie najlepszy, bo nie wiesz czego się spodziewać.
Tak samo jest z gieblem i innymi substancjami.
To jest swoją drogą najgorsze, jestem strasznie podatny na senność, za to kumpel z którym często popijam wcale, raz gdy totalnie przejebaliśmy dawkowanie ja byłem kompletnym zombie które on, po tym jak tylko bełtnął, musiał odprowadzać do chaty...
Żeby teraz fizycznie mieć takie efekty muszę mieszać z alko, a żeby osiągnąć jeszcze dodatkowo taki poziom wyjebania to alko+giebel+kofeina - pffff. Z drugiej strony jak wtedy chciałem (czy też raczej "musiałem") to byłem monter w 5 sekund, a to by wskazywało na nastawienie... Jak do tego wrócić?! Jak żyć?!
Fenetylamina pisze:Totalne wyjebanie na wszystko, ogromny spokój ducha i poczucie spełnienia.
Strangled Cat pisze:To tak naprawdę efekty brefedronu i niewiele ma do tego GBL.Fenetylamina pisze:Totalne wyjebanie na wszystko, ogromny spokój ducha i poczucie spełnienia.
Najlepszy napój, z którym pić giebla to energol - trochę pobudzi, a to czasem jest bardzo potrzebne i potrafi zmienić fazę.
GBL + etylofenidat = <3
GBL + Bref/3MMC -> idealnie się uzupełniają
GBL + prawie wszystko ->
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.