zongler pisze:Bylo juz tyiac postow o tym ze w tabletkach nie dziala jak powinno, kupiles gowno, do tego drogie, i jeszcze sie wkurwiasz - polecam w proszku, wychodzi taniej, a dzialnie 10 razy mocniejsze.
Na jakiej podstawie sądzisz?
edit o 14:22
Bez jaj, moje flashbacki... po zażyciu tego specyfiku są dużo bardziej wyraźne. Już zaczynam widzieć efekty. Dodatkowo zdaję mi się, że PRL to agonista jakiś receptorów dopaminowych, zdecydowanie mi się "zachciało" robić więcej rzeczy. Definitywnie.
I w sumie nawet bym się nie zdziwił bo mam przed sobą artykuł mówiący o jego związku z dopaminą.
Nie wiem czy da się rozpuści i nie widzi mi się marnowania prla na coś takiego, ze wzgledu na to, że najlepsza droga przyjęcia(jestem niemalże pewien) to podanie podjęzykowe.
Dodam jeszcze, że proch nie jest zbyt smaczny, ale mi to nie przeszkadza. Może inną osobę by to irytowało.
Nie jestem też oczywiście pewien czy każdy proch tak samo smakuję, podkreślam.
#mops
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.