Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 0 / / 0
Posiadam buteleczke chloroformu czda stabilizowany C2H5OH , i chce sie nim skutecznie uspic:), i takie pytanie mi sie nasunelo : czy jezeli namocze sobie szmatke, przyloze do ust i nosa i zaczne wdychac opary, jezeli odrazu zasne i bede tak lezec z ta szmatka na twarzy caly czas wdychajac chloroform to czy czasem nie przedawkuje?? Z tego co czytalem to przedawkowanie moze sie skonczyc smiercia.
Uwaga! Użytkownik kajakkad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
[quote="kajakkad"]
Posiadam buteleczke chloroformu czda stabilizowany C2H5OH , i chce sie nim skutecznie uspic]

Nie brałem tego ale z pewnością to nie jest tak jak na filmach... Że przykłada kolesiowi szmatę nasączoną tym do japy i ten odrazu zasypia. Gdzieś tak czytałem.

W każdym razie ja bym się chętnie upierdolił chloroformem albo eterem... Chyba zajebię z laborki buteleczkę jak będzie okazja.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Też bym spróbował. Ale nie "zapierdoliłbym" się tylko lekko powdychał, dla subtelnych efektów.

kajakkad, jak uśpisz się i będziesz leżał ze szmatką na twarzy to prawdopodobne niezwykle jest, że zejdziesz.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 0 / / 0
czy jest cos takiego jak bezpieczna dawka , np 50 ml i jakas malo chlonna szmatka ? czy jest to raczej niewykonalne z chloroformem?
Uwaga! Użytkownik kajakkad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.