Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
nic...
po kilku godzinach poddałem się i pojechałem do lasu, gdzie nazbierałem trochę kurek, a gdy zrobiło się ciemno pojechałem z nimi do przyjaciela na gorącą herbatę. Taki oto wypad. Miły, choć mało owocny.
Pozdrawiam wszystkich i innych też.
Szanuj przyrodę, ona Ci to wynagrodzi.
synchro pisze:Ktoś zbiera jeszcze w zach-pom? :/
BTW - zaraz skrobnę do Ciebie maila.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
południowo wschodnia część świętokrzyskiego tutaj, chciałbym wyjść wkrótce jeżeli jeszcze są, bo mam pare polan i łąk w okolicy
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.