Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1889 / 72 / 3
Lokian przeczytaj to co napksałeś, przemyśl i pocznij napierdalać łbem w ścianę aż logika Ci się wbije.
Brałeś chociaż MeO z kodą?

Poleci niedługo raporcik z 3MeO i MXE w jednej pompie. IM.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 226 / 8 / 0
Nie brałem, dlatego pytam, za to MXE z koda brałem jakieś 50 razy, z DXM około 20 razy i za każdym razem byłem zadowolony. Nie obrażaj. Mówię tu o małych, lekkich, pluszowych dawkach dla wzmocnienia a nie tripowych wypierdalajacych, bo wiadomo hehe depresja oddechowa ale w małych powinno być fajnie miło przyjemnie. Ale chcę się upewnić wiec pytam, nie obrażaj
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 3732 / 45 / 0
Wiem, ze Kosmo w ciagu MXE nakurwial here, ale przezyl. Tzn. nie bylam tego naocznym swiadkiem i moze pisze teraz listy z botem, a prawdziwy Kosmo nie zyje. Wiem tylko, ze za ktoryms razem dostal drgawek po 3-MeO-PCP dozylnie.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 165 / 10 / 0
Czy na citalopramie (citaxin) 20mg/dzien moge normalnie to brac ? Zadnego zespolu serotninowego nie uswiadcze, podziała normalnie ?
"Wrogom się przebacza, ale wtedy gdy zawisnął"
  • 2372 / 56 / 0
Loteria. Niektórzy jadą na antyde i szamają dyso paczkami (pozdro eso %-D ) i nic Im nie jest. Inny dostanie ZS. Dla pewności jednak bym odpuścił. cital podbije trochę działanie 3Meo, jakbyś się zdecydował. Cała sztuka tak się wcelować, aby nie dostać ZS.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 218 / 2 / 0
Nie czujecie się po tym trochę jakby nieogarnięci? Po MXE jest inaczej, nawet coś konstruktywnego da się zrobić. A tutaj totalny pierdolnik i ogłupienie. Czy tylko ja tak mam? Może to 3-meo-mpc jest lepsze pod względem, wie ktoś?
  • 258 / 2 / 0
Nie tylko ty tak masz... ja już któryś dzień nie ogarniam...
Normalnie jakbym na jednej dawce cały tydzień był spizgany, dlatego staf wylądował w kiblu
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 2466 / 15 / 0
Oj niepotrzebnie. Potem to mija. Zwłaszcza że ten towar nawet jak nie robi dobrze to jest bardzo przydatny do miksów. Znacznie obniża tolerke i daje też coś od siebie w większych dawkach.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 123 / 1 / 0
@universo
Postaraj się dobrze jeść i nawadniać, do tego jakieś nootropy, nawet lepiej te działające bardziej natychmiastowo.
  • 425 / 3 / 0
Lokian, odradzam, sam połączyłem bf z MXE, ale mój organizm jest bardzo specyficzny, generalnie podejrzewam, że to bardo śmiercionośny miks (bardzo prawdopodobne, że w krótkim czasie spróbuję 3meo+bf, jeśli się tak stanie opiszę - tak czy tak odradzam)

universo, moim zdaniem 3meopcp jest właśnie dużo klarowniejsze od MXE, nie zaburza tak zdolności psychomotorycznych, tylko działa dużo dłużej i łatwiej przedawkowac

davidb1, ja zwaporyzowałem 10mg w żarówce praktycznie nie czując efektów (podobnie jak przy waporyzowanym MXE - znaczenie może miec moja spora tolerancja na dysocjanty), znajomy też waporyzował (folia alu) - nie pamiętam dawki - zrobił wielkie oczy, powiedział, że jest mocno nastymulowany i zaczął biegac po pokoju
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.