elomelo93 pisze:Pamietam tez jak juz sie dobrze oswoilem z tym to posypalem takiej dziewczynie kreske dosc duza na pierwszy raz okolo 170 mg to normalnie typiara po kresce doszła, dostala orgazmu. Miala tu jakas dziewczyna cos podobnego ?? :D
Terry Pratchett
Ja za pierwszy razem walnęłam około 250mg, trzy kreseczki w odstępach może 3 minutowych, bo wtedy to był pierwszy taki narkotyk jakiego próbowałam więc do końca nie wiedziałam czego się spodziewać poza tym co wyczytałam na hajpie. Nie zaprzeczam, czułam się niesamowicie dobrze. Do tego piwko i oczywiście papierosy, moja mordka się cieszyła jak nigdy, dlatego kontynuowałam tą przygodę aż do teraz. Niestety koleżanki przy mnie były trzeźwe, dlatego nie rozumiały mojej euforii:<
Od tamtej pory brałem z 5-6 razy po 2-3 kreski ktoś mnie częstował. Sam chciałem kupić czysty mef ale w wawie o to ciężko;/
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.