Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 425 / 3 / 0
Brałem 3meo+DXM+MXE
Brałem 3meo+DXM
Brałem 3meo+MXE

Zwycięzcą konkursu zostaje 3meo+MXE iv w proporcji 1:4 - 1:5. Znajomi nie naruszający instalacji też brali taki miks najlepiej 3meo pod jęzor, za ~60 minut (zależnie od tego, jak co się komu ładuje) MXE pod jęzor
Polecam pozdrawiam
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 2466 / 15 / 0
Anon pisze:
No dobra ale gdzie alfa a gdzie koko xD
Myślę że wtedy to już w ogóle lepiej nikomu się nie pokazywać

O ile po tamtym miksie chętnie pogadał bym z każdą mijaną dziewczyną to po miksie z koksem pewnie odrazu pokazał bym im jaja na wierzch
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1857 / 70 / 80
A nie no pod tym względem że byłoby sie nie wyględnym i nienadającym sie do ludzi to masz rację.
  • 5299 / 104 / 0
ThaPass@ masz nauczkę na przyszłość żeby nie walić byle czego byle jak żeby się naćpać. Niektóre grupy substancji nie powinny być ze sobą mieszane, żeby się tego nauczyć najwidoczniej trzeba się poparzyć. A wystarczyło gdzieś zapytać,m o czym teraz już wiesz chyba ;p
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3732 / 45 / 0
Mi tam ketony z MXE/3meo wchodzily swietnie. No ale na pewnio nie wrzucane na strupieniu takim. Moj ulubiony miks z tych klimatow to 3,4dmmc z MXE. :heart: Nie rozumiem za cholere, dlaczego tak malo ludzi lubi 3,4dmmc.

Da sie wpasc w dziure po 3meo, ale lepiej nie robic tego na wlasnej wycieraczce. ;-)
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 226 / 8 / 0
Czy połączenie bfa z 3meo (powiedzmy z 30 min po paleniu) bądź też dopalanie ciupinki bfa/4fbfa podczas działania 3meopcp w dawce 9mg mnie zabije? Może być spoko? Bo dysocjanty dobrze się łączą z opio ogółem ale z,takim mocnym jak bf to jeszcze nie próbowałem :P
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 258 / 2 / 0
To fakt, również nie polecam wpadania w dziure po 3meo...
Bo z autopsji napisze ze znajdziesz sie jakoś dziwnym trafem we własnej szafie...

Kochani wiecie może jak długo może trwać after po ww substancji? Dawek już chyba tylko z przyzwoitości nie napisze...
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 2466 / 15 / 0
Od przyjęcia do zakończenia w jakieś 36h się mieściłem. Jak dobrze pamiętam bo to było szaleństwo przez 2 tygodnie.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 258 / 2 / 0
O k... to ja przez kilka dni to swoje szaleństwo poczyniałem...
Nieźle... ostatnie przyjecie było już ponad 48h temu... a ja jeszcze czuje...
No ale to było bliżej nie określona dawka iv a przedtem iv+im...
Dobra... jutro do roboty - zaczynam sie z tego cieszyć...

Edit: próbował ktoś waporyzować 3meo?
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 226 / 8 / 0
Powiedzcie jak z tym łączeniem z opio a nie :P
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.